pinterest
Haarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Haarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Ben je van plan een haard te plaatsen in je (nieuwe) huis? Dan is het mooi om deze ook aan te passen aan het kleurenpalet van je interieur. Misschien is dat niet voor iedereen een eenvoudige opgave, maar voor interieurstyliste en kleuradviseur Anita zijn dit de leuke uitdagingen van haar vak. Dus toen zij en haar man Carlo besloten een droomhuis voor het gezin te bouwen met een haard als sfeervol middelpunt, wist Anita precies wat zij wilde en hoe ze aan de slag moest gaan.

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Mooi, onderscheidend & verrassend

Nadat het buitengedeelte af was en de ruimtes binnen waren verdeeld, konden Anita en Carlo overgaan tot het inrichten van hun huis. Anita is dankzij haar beroep helemaal thuis in het interieur en gaat tot het uiterste om verrassende ontwerpen te creëren voor haar klanten. Haar eigen project kan daar dus natuurlijk niet voor onderdoen. Dat de haard mooi, onderscheidend en tegelijkertijd verrassend moest zijn, was vanzelfsprekend. “We wisten wel al wat we wilden qua smaak en look, maar bij Haardenspeciaalzaak Emmen hebben ze onze wensen vertaald in een uiteindelijk haalbaar ontwerp.”

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Lage driezijdige gashaard

Het huis van Anita en Carlo is strak en stijlvol modern ingericht. Overal in de woning zijn hard en zacht goed in balans, zowel in het kleurenpalet als in het interieur. Deze stijl moest dus ook worden door vertaald in de keuze van de haard. Daarom werd gekozen voor de Kalfire GP70/75S, een lage driezijdige haard, die werd afgewerkt met twee verschillende soorten betonlooks. De keuze voor een gashaard was snel gemaakt, behalve de looks speelde vooral het gemak van deze haard een belangrijke rol.

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Afwerking met een verrassingseffect

De combinatie van twee verschillende afwerkingen zorgt voor het verrassingseffect. De haard zelf is bewerkt met een 3D-slangenprint en afgewerkt met een gouden ‘touch’. De wand rondom en achter het tv-scherm is afgewerkt in egaal zwart. De haard is echt een sieraad voor het huis geworden en een hele warme en gezellige plek om met het gezin samen te zijn

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Alle Kalfire gashaarden worden ontworpen met het oog op de toekomst: duurzaam en met innovatieve oplossingen. Zo zijn vrijwel alle Kalfire gashaarden geschikt voor zowel aardgas als propaan. Ook zonder aansluiting op het gasnetwerk kan je blijven genieten van een mooie en gebruiksvriendelijke gashaard. Meer weten over de haarden en de mogelijkheden? Download hieronder dan de digitale brochure van Kalfire.

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Kalfire GP70/75S

FotoHaarden inspiratie: haard met verrassende afwerking

Met dank aan: Kalfire en Haardenspeciaalzaak Emmen

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen