pinterest
Binnenkijken: modern interieur met haard als roomdivider

Binnenkijken: modern interieur met haard als roomdivider

Wanneer je duidelijk in beeld hebt hoe jouw interieur eruit moet komen te zien om het als een thuis te laten voelen, dan is het uitkiezen van een haard geen moeilijke opgave. Dat ondervonden de bewoners van deze nieuwbouwwoning met een zelf ontworpen, modern interieur. Omdat ze precies wisten hoe ze het wilden, vonden ze bij de haardenspecialist moeiteloos de haard die in het plaatje paste.

Ontwerp en ombouw

In het nieuwe huis zou een centrale plek komen voor een haard. De woonkamer werd doorgetrokken naar de eetkamer met een haard als sfeervol middelpunt om de ruimtes te scheiden. Door de haard als roomdivider te gebruiken, kunnen de bewoners vanuit beide ruimtes van het haardvuur genieten. Met dit idee bezochten ze de dealer Water en Vuur in Groningen, die samen met de bewoners het ontwerp verzorgde en hun idee tot leven bracht. De haardenspecialist heeft het hele proces begeleid; van ontwerp tot realisatie.

FotoBinnenkijken: modern interieur met haard als roomdivider

Nieuwbouwhuis zonder gasuitsluiting

Aangezien het om een nieuwbouwhuis ging, was er geen gasaansluiting. De keuze viel op de Kalfire gashaard GP85/50R, die de voorkeur kreeg van de bewoners omdat de vlammen nog mooier en echter zijn door de Natural Spark Generator. Zodra ze de haard zagen in de showroom waren ze meteen verkocht. Deze moderne gashaard kan ook branden op propaan en was daarom de perfecte oplossing. Propaangasflessen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke locatie. Wat betreft de opslag van gasflessen (buitenshuis) zijn er veel mooie oplossingen verkrijgbaar.

Bovendien is de haard ook nog eens gemakkelijk in gebruik: de bediening is efficiënt en snel. Je kunt alles zelf instellen en opslaan zodat je met één druk op de knop je favoriete haardvuur krijgt.

Totaalplaatje

De haard is geplaatst op een marmeren blok, welke is doorgetrokken tot aan de muur, zoals bij een tv-meubel. Voor het marmer bezochten de bewoners een specialist in natuursteen, waar zij de geschikte steensoort met de juiste kleuren kozen. Van daaruit werd alles verder begeleid door de haardenspecialist Water en Vuur. Deze dealer werkt geregeld samen met het natuursteenbedrijf, waardoor ze de zorgen en praktische zaken uit handen van de klant kunnen nemen. Zo kan alles ook op dezelfde dag worden geplaatst.

FotoBinnenkijken: modern interieur met haard als roomdivider

Droomhuis

Het gezin woont nu in hun droomhuis, dat helemaal tot in de details door hen zelf is ingericht. Zodra je binnenloopt, zie je dat iemand met een passie voor interieurdesign aan het werk is geweest!

Lees ook - Binnenkijken: drie prachtige haarden in één huis

Met dank aan: Kalfire Fireplaces, bewoners Ifaf & Hussam, dealer Water & Vuur en fotograaf Ania Liesting

Download hier de uitgebreide brochure met voorbeelden van de haarden van Kalfire of bezoek een Kalfire dealer in de buurt

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen