pinterest
Nieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

Nieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

Het is heerlijk wonen in een warm en sfeervol interieur. Niet alleen tijdens de koudere dagen van het jaar, ook op andere dagen zoeken we binnen de warmte en gezelligheid. Een haard is dé plek in huis om samen te komen en te genieten, want het is een echte sfeermaker. De nieuwste gashaarden zijn tunnelhaarden en roomdividers met innovatief ontwerp, die precies de juiste sfeer in huis brengen en helemaal passen bij de huidige interieurtrends.

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden


Kalfire GP115-55R

Gashaarden voor designliefhebbers

Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, lanceert een serie design gashaarden die precies de eigenschappen heeft, waarnaar we op zoek zijn in het hedendaagse interieur. Omdat een haard vaak het middelpunt van de woonkamer is, is het design ervan een belangrijke eigenschap. De vier nieuwe Gas Prestige (GP) haarden laten je genieten van een haardvuur in de op de puurste manier. De gashaarden worden voor elke ruimte op maat gemaakt met verschillende originele ontwerpen, waardoor ze mooi design en extra beleving aan het interieur toevoegen.

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

Realistisch vlammenspel

De nieuwste tunnelhaarden GP110/59T en GP110/79T van Kalfire hebben een bijzonder ontwerp, waarmee het vuur vanaf beide kanten te aanschouwen is. De tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd, is te integreren in ieder interieur. 

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

Kalfire GP110/59T

De grotere glasmaten in de twee nieuwe tunnelvarianten creëren een unieke designhaard in zijn formaat, waarbij vanuit elke hoek van de kamer zicht op het vuur is. De prestige haarden hebben een innovatief brandersysteem waarbij het vuur uit de stammen komt. Hierdoor krijg je een vuurbeleving, die nauwelijks van echt houtvuur te onderscheiden is. Lees meer

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

Kalfire GP115/55R

Gashaard als roomdivider

Kalfire heeft ook een nieuwe serie roomdividers ontwikkeld. Het voordeel van een haard als roomdivider is dat je hiermee gemakkelijk grotere ruimtes kunt indelen. Ook is het mogelijk om vanuit alle hoeken het vlammenspel te aanschouwen. De nieuwste GP115/75R en GP115/55R hebben drie verschillende ‘om de hoek’ opties: naast de standaard achterwand bestaat nu de optie voor een achter- én zijwand (links of rechts). Hiermee wordt het mogelijk om de haard op een hoek te laten uitsteken, bijvoorbeeld in kamers met een L-vormig oppervlak. De vernieuwde optie creëert daardoor een maximale vuurbeleving vanuit meerdere hoeken in de ruimte.

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

De nieuwe haarden bieden nog meer designmogelijkheden, zoals het integreren van een televisie bij bepaalde haardontwerpen. Er is daarnaast de mogelijkheid tot koppeling met domotica. Afhankelijk van het systeem kan de haard via domotica aan en uit en hoger en lager worden gezet.

FotoNieuwste design gashaarden: roomdividers & tunnelhaarden

De nieuwe haarden zijn nu al erkend met een Iconic Award voor innovatief interieur. De modellen uit de nieuwe serie van Kalfire zijn beschikbaar bij de Kalfire-dealers of vraag informatie aan.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen