Sfeervolle houtkachels van Scan

De moderne houtkachels van Scan zijn een combinatie van Deens design, vakmanschap en gebouwd vanuit het Deense principe van schoonheid. Een goed ontwerp en intelligente functionaliteit staan hierbij centraal.  Eenvoudige, strakke lijnen zijn kenmerkend voor het mooie Deense design en maken Scan tot een van de meest verkochte houtkachelmerken ter wereld. Bij het ontwerp van het uiterlijk van de kachels en de manier waarop ze werken zijn befaamde designers betrokken; daarom zijn de kachels zo gebruiksvriendelijk. Vooral aan het glasoppervlak en het efficiënte luchtzuiveringssysteem is veel aandacht besteed, zodat iedereen volop kan genieten van het knetterende haardvuur.

Houtkachel Scan 83

houtkachel Scan 83 interieur

   


De Scan 83 is een haard gebouwd voor de toekomst. De Scan 83 voldoet aan de strengste regelgeving die pas over enkele jaren in de EU gaat gelden. Scan is steeds aan het innoveren en dit resulteert in een uitermate gebruiksvriendelijke haard. Belangrijke punten zijn, een “soft closing” zelfsluitende deur met gasveer techniek, kamerlucht onafhankelijke verbranding indien deze haard is aangesloten om buitenlucht, hoog rendement, lage uitstoot, koude handgreep en luchtregeling.

De Scan 83 is aan te passen aan de wensen van de consument. Aluminium handgreep en kaders kunnen ook in zwart worden uitgevoerd. Daarnaast is er een maxi versie verkrijgbaar die optioneel met het Scan Heat Storage System kan worden uitgevoerd. Tevens is de Scan 83 ook draaibaar te bestellen. Met de Scan 83 heeft de Deense fabrikant wederom een product ontwikkeld, die voor en door de consument als zeer gebruiksvriendelijk ervaren kan worden en er ook mooi uitziet als de kachel niet brandt. Voor elk interieur!

Houtkachel Scan 83
Scan 83 aluminium handgreep en kaders

 

Houtkachel Scan 83
Scan 83 zwarte handgreep

Houtkachel Scan 85

Houtkachel Scan 85 interieur


De succesvolle Scan 85 heeft een zeer grote verbrandingskamer en een unieke triple air verbrandingstechniek, waardoor deze houtkachel een echte blikvanger is. De Scan 85 is geschikt voor grotere woningen en kan ook op verse luchttoevoer van buiten worden aangesloten.

De Scan 85 met uniek draaideur systeem is in nu in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit mat glanzend zwart, metallic bruin en wit. De lak is hittebestendig en getest om te voldoen aan de eisen die men tegenwoordig aan lak op vrijstaande kachels. U kunt kiezen uit zwarte kaders en deurgreep of alu kaders en deurgreep.

Houtkachel Scan 85 bruin

Scan 85 bruin

 

Houtkachel wit scan 85

Scan 85 wit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen