Hout of pellets? Je kan kiezen met kachel Aduro H1

Hout of pellets? Je kan kiezen met kachel Aduro H1

Wil je na een lange dag werken graag thuiskomen in een verwarmd huis? Dat kan door je hybride kachel eenvoudigweg te programmeren op pellets. Geniet je ’s avonds liever van gezellige vlammen en een houtvuur? Dan hervul je deze kachel met een paar houtblokken!

Lage fijn stof uitstoot & groot gebruiksgemak

Met de Aduro H1 kan je kiezen tussen de twee milieuvriendelijkste warmtebronnen: houtblokken of pellets. Dit alles geïntegreerd in een kachel met aantrekkelijk design. Behoorlijk ingenieus!

Deze veelbelovende kachel voldoet aan de vraag naar toestellen met een lage fijn stof uitstoot, gebruiksgemak en een gezellige vlam. Wanneer de kachel werkt op pellets, dan kan je deze programmeren om automatisch te starten en te stoppen.

Wil je na een lange dag werken graag thuiskomen in een verwarmd huis? Dat kan door je hybride kachel eenvoudigweg te programmeren op pellets. Geniet je ’s avonds liever van gezellige vlammen en een houtvuur? Dan hervul je deze kachel met een paar houtblokken! Aduro H1 #pelletkachel #houtkachel #aduro

Wil je overschakelen naar hout? Dan kan je de houtblokken eenvoudig in de branderkamer leggen en aansteken. De pellettoevoer stopt bij het stoken van hout automatisch. Zo gemakkelijk is het!

Wil je na een lange dag werken graag thuiskomen in een verwarmd huis? Dat kan door je hybride kachel eenvoudigweg te programmeren op pellets. Geniet je ’s avonds liever van gezellige vlammen en een houtvuur? Dan hervul je deze kachel met een paar houtblokken! Aduro H1 #aduro #fero #pelletkachel #houtkachel

Door de Draft Optimizer maar liefst 25 x minder rook!

De kachel heeft een stille werking en kan op afstand worden bediend via een smartphone of tablet. Bovendien is er bediening met weekprogrammering. Door de Aduro Draft Optimizer komt er bijna geen storende rook meer uit de schoorsteen: maar liefst 25 x minder.

Voordelen van Aduro H1

Brand je kachel op hout of met pellets: aan jou de keuze met Aduro H1 via Fero #houtkachel #pelletkachel

De voordelen van deze kachel op een rij:

Flexibel en economisch, een thermostatische bediening van 3 tot 7 kW, met weekprogrammatie 

Bediening op afstand via uw smartphone/tablet  

Stille werking dankzij het gepatenteerde wormwiel
Brandstof kan eender wanneer u dat wenst gewisseld worden 

Ook zonder elektriciteit kan u nog steeds uw woning verwarmen met hout 


De Aduro H1 werd uitvoerig getest door het Deens technologisch instituut en is conform met alle Europese normen. De kachel beantwoordt aan alle Europese milieueisen en reeds aan de strengste normen voor kachels op hout en op pellets, die vanaf 2022 van kracht gaat.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief