pinterest
VISIO 3:1 UNIQ liftdeurhaard hout | Attika

VISIO 3:1 UNIQ liftdeurhaard hout | Attika

Met zijn afmetingen is de driezijdige VISIO 3:1 UNIQ-haard van Attika ideaal al roomdivider. Royale kijkvensters en een gigantisch zicht op het vuur wijzen op een ander topkenmerk van de openhaardcassette: geen kader verbergt het prachtige beeld van de vlam, want dit is verborgen in de onderbouw.

Het vuur wordt alleen van de woonruimte gescheiden door de glazen ruit. Dit creëert van alle kanten een gezellige sfeer. De smalle en diepe haard verbindt en scheidt kamers tegelijkertijd. Hij kan worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen en structuren en geeft de woonruimte een architectonische meerwaarde.

Zoals alle VISIO-openhaardcassettes van a t t i k a brandt de VISIO 3:1 UNIQ mooi en zuiver ondanks zijn grootte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige, met infrarood gecoate zichtpanelen die Attika gebruikt voor haarden als onderdeel van ADVANCED GLASS CONCEPTS ®.

De glazen reflecteren een deel van de warmte terug in de haard in plaats van in de woonruimte. Dit leidt tot visueel unieke mooie en rustige vlammen zonder roetaanslag op de ruiten.

Download voor meer informatie de brochure van  Attika.

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen