pinterest
VISIO 90 RD Gashaard | Attika

VISIO 90 RD Gashaard | Attika

Stook het vuur op en maak van je driezijdige gashaard het onmisbare middelpunt van je leefruimte. De drie grote glazen ruiten van de VISIO RAUMTEILER bieden van alle kanten zicht op de ontspannen dansende vlammen. Het vuur komt in beeld en nodigt je uit om te ontspannen.

Alle VISIO gashaarden bieden prachtig vuur met natuurlijk ogende, authentieke vlammen met één druk op de knop. Je kunt de hoogte van de vlammen en dus ook de warmteafgifte op elk moment regelen met de attika Fire App of een handige afstandsbediening. Ervaar levendig vuurplezier met de ECO MODE-functie, die de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen verandert en tegelijkertijd het gasverbruik tot 40% verlaagt.

Het onvergelijkbare VISIO GAS vlammenspel wordt gecreëerd door innovatieve vloer- en houthaardtechnologie. De LEDglow-functie zorgt voor een realistische nabootsing van de gloed, die je afzonderlijk kunt in- of uitschakelen. Een speciaal kenmerk van VISIO GAS zijn de gedetailleerde imitatiestammen, die zo bedrieglijk echt zijn dat de vuurkamer er overtuigend uitziet, zelfs als het gasvuur niet brandt.

De inbouwhaarden VISIO GAS zijn verkrijgbaar met een designframe in zwart staal of in roestvrij staal. Voor een eenvoudige installatie is de installatie zonder kader ideaal. Dit zorgt voor een minimalistische, bijna naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de glasplaat.

De optionele antireflecterende coating op de zichtruit voorkomt effectief reflecties en garandeert altijd een perfect zicht op het gasvuur.

Alle VISIO-gashaarden kunnen worden gebruikt op aardgas of propaangas. Dankzij het Simple Locking System kan de ruit in een paar stappen en zonder gereedschap worden verwijderd voor onderhoudswerkzaamheden.

VISIO scheidingswandmodellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm en 100 cm. Wilt u een andere afmeting? Laat u inspireren op de productpagina's FRONT, CORNER, 3-SIDED of TUNNEL.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen