De nieuwe modellen van attika passen in elke ruimte

Met de nieuwe kachel CARO 130 introduceert de Zwitserse fabrikant attika een nieuw model in de succesvolle CARO-serie. Indrukwekkende afmetingen van de stookruimte en uiterst energie-efficiënte verbranding zijn slechts enkele kenmerken van deze reeks kachels. De CARO-serie, inclusief de CARO 130, CARO 110, CARO 90 en CARO 120, is gemaakt van dikke staalplaten, maar ziet er toch verfijnd met een buitengewoon vuureffect vanwege de ruime vuurkorf.

Variatie

Dankzij hun elliptische en heldere ontwerp passen de verschillende CARO-kachelvarianten in elke woonruimte. De CARO 130, CARO 110 en CARO 90-modellen passen zich nog beter aan hun omgeving aan dankzij het customised-concept, met keuze uit maar liefst zes verschillende lakkleuren, zeven grepen en verschillende deur- en zijruitvarianten.

Stralingswarmte

Naast het genot dat de vlammen brengen, biedt de CARO 120 van attika ook veel warmte. De elegant gepolijste speksteen of natuursteen Porto gaan perfect  op in het geheel. De natuurstenen bekleding straalt urenlang een aangename warmte uit in de ruimte om heerlijk bij te ontspannen.

De keuze tussen verschillende deurklink- en deurvarianten maakt het mogelijk een hele eigen kachel te 'ontwerpen', net zoals de steenvarianten speksteen of de crèmekleurige natuursteen Porto. CARO 130 biedt dankzij zijn afmetingen ook ruimte voor een opbergmodule van 25 kg en levert, net als de CARO 120, langdurige stralingswarmte. Bekijk alle modellen van attika

Vraag de brochure van attika aan voor meer informatie over deze kachels.

 

 

 

 

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen