pinterest
Meteor Jupiter 550 High inzethaard

Meteor Jupiter 550 High inzethaard

De Meteor Jupiter 550 High is een inzethaard met een prachtig hoog vuurbeeld. De Deense inzethaard is houtgestookt en kan door Haarden Import Holland op maat worden geleverd. Alle haarden van Meteor kunnen ook als tunnenlhaard worden ingezet.Tevens zijn een groot aantal inzethaarden als vrijstaande kachel leverbaar.  De inzethaard is voorzien van een aslade en aan te sluiten met directe buitenlucht aansluiting. Ook is de haard als vrijstaande kachel leverbaar.
De inzetkachel is speciaal ontworpen om te plaatsen in de stookopening van een bestaande open haard, maar kan ook in een nog te bouwen schoorsteenmantel geplaatst worden. De houtgestookte kachels bieden dezelfde sfeer als een open haard, maar met een hoger rendement. Een ander voordeel van een inzethaard is dat het rookkanaal volledig weggewerkt is, waardoor er een strak geheel ontstaat.
De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzetkachels van formaat. Middels een unieke constructie kunnen deze inzetkachels binnen mum van tijd de woning van een heerlijke warmte voorzien, gecombineerd met een prachtig vlammenspel. Haarden Import Holland importeert vanuit een aantal doorgewinterde houtstooklanden diverse houtkachels, speksteenkachels en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woning efficient te verwarmen, kunt u binnen het productenpakket uitsluitend kachels vinden van de hoogste kwaliteit.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen