pinterest
Meteor inzethaard Jupiter 470

Meteor inzethaard Jupiter 470

De inzetkachels Jupiter 470 van Meteor zijn speciaal ontworpen om te plaatsen in de stookopening van een bestaande open haard, maar de inzethaarden kunnen uiteraard ook in een nog te bouwen schoorsteenmantel geplaatst worden. De houtgestookte kachels bieden dezelfde sfeer als een open haard, maar met een hoger rendement. Een ander voordeel van een inzethaard is dat het rookkanaal volledig weggewerkt is, waardoor er een strak geheel ontstaat.

De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzetkachels van formaat. Middels een unieke constructie kunnen deze inzetkachels binnen mum van tijd de woning van een heerlijke warmte voorzien, gecombineerd met een prachtig vlammenspel. Haarden Import Holland importeert vanuit een aantal doorgewinterde houtstooklanden diverse houtkachels, speksteenkachels en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woning efficient te verwarmen, kunt u binnen het productenpakket uitsluitend kachels vinden van de hoogste kwaliteit.

De Jupiter 470 inzetkachel is er in verschillende formaten:

standaard - foto 2 (4-10 KW),
Jupiter 470 High & High tunnel - foto 3 (3-9 kW),
Jupiter 470 Rond met uitneembare handgreep (4-10 kW)
Jupiter 470 Tunnel met uitneembare handgreep (4-12 kW)
Jupiter 470 XL - foto 1 met Uitneembare handgreep & Buitenluchtaansluiting leverbaar (4-11 kW)

 

Inzethaarden of inzetkachels zijn veelal speciaal ontworpen voor plaatsing in de stookopening van een bestaande open haard. Inzethaarden en inzetkachels bieden dezelfde sfeer als een open haard, maar met een hoger rendement.

Deze tekst is te bekijken op: https://www.stokertje.nl/info/inzethaard en eigendom van ´t Stokertje lees ook de https://www.stokertje.nl/disclaime

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen