pinterest
6 X Inzethaarden in het interieur

6 X Inzethaarden in het interieur

Een haard behoort toch wel tot één van de meest sfeervolle accessoires in huis. Houtgestookte haarden blijven populair en gelukkig zijn moderne houthaarden nog steeds verantwoord om te stoken, mits het een gesloten haard betreft die voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik. Wanneer je stookt met droog en onbewerkt hout en het stookalert goed in de gaten houdt, zijn deze haarden een super sfeervolle manier om je woning op een moderne en duurzame wijze te verwarmen.

Gesloten haarden

Je hebt gesloten inbouwhaarden en inzethaarden. In dit artikel zetten we de moderne inzethaard in de spotlights. De populariteit van de inzethaard is groot door het hoge rendement en uit milieu overwegingen. Een inzethaard wordt met name gebruikt om in een bestaande haard in te bouwen, maar kan ook goed in een moderne woning worden gebouwd. Bovendien zijn het echte beauties. We geven je 6 mooie voorbeelden...

1. Brede hoekhaard

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Jupiter 470-850 inzethaard hoek - Meteor 

Een inzethaard met 1 zijruit kan je prachtig plaatsen op een hoek, zoals hier als verbinding tussen de keuken en woonkamer. Deze inzet hoekhaard van Meteor heeft een mooi breed front met een smalle zijruit.

2. Hoekhaard

Foto6 X Inzethaarden in het interieur 

Hoekhaard Jupiter 470 met zijruit - Meteor

Omdat het mogelijk is om de afwerklijst op maat te bestellen, is er altijd wel een inzethaard die bij past bij jouw situatie. Deze hoek inzethaard heeft een klein formaat; ideaal voor een kleinere ruimte. Deze haarden zijn ook verkrijgbaar met een deur op de hoek.

3. Driezijdige haard

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Inzethaard Jupiter 550 XL driezijdig - Meteor 

Bij een inzethaard met twee zijruiten heb je van drie zijden mooi zicht op het vuur. Zo kan je het vuur optimaal beleven vanuit verschillende ruimtes.

4. Houtkachel met zijruiten

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Meteor Jupiter 470 high driezijdig

Ook voor de driezijdige inzethaarden geldt: ze zijn er in meerdere maten. Een haard hoeft niet groot te zijn om sfeer in de ruimte te brengen. Bovendien zijn de inzethaarden geschikt om elke kamer snel en effectief te verwarmen.

5. Standaard inzethaard

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Inzethaard Jupiter 550 - Meteor

Een inzethaard is een mooi en modern alternatief voor een openhaard. De bestaande schouw kan worden omgebouwd en de nieuwe inzethaard kan strak worden ingebouwd. Een sfeervolle toevoeging aan je interieur en helemaal van deze tijd!

Foto6 X Inzethaarden in het interieur   Foto6 X Inzethaarden in het interieur

 

6. Doorkijkhaard

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Jupiter 550 tunnel - Meteor

Tunnelhaarden zijn heel geschikt om 2 ruimtes van elkaar te scheiden - bijvoorbeeld woonkamer en keuken -  en vanuit beide ruimtes te genieten van het vuur en de heerlijke warmte. Meteor heeft maar liefst 9 verschillende afmetingen in de standaard tunnelhaarden. De haardenspecialist kan je adviseren welke haard het meest geschikt is voor jouw situatie.

Inzethaarden van Meteor

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Jupiter 550 XXL met 2 zijruiten

De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzet- en voorzetkachels van formaat. Meteor construeert haar kachels op een unieke manier waardoor binnen een mum van tijd uw woning van een heerlijke warmte voorzien, gecombineerd met een prachtig vlammenspel. De kachels van dit Deense familiebedrijf zijn dankzij de innovatieve verbranding, hoogwaardige bouw, ruime keuze aan verschillende (inbouw) mogelijkheden en een uitstekende reputatie geschikt om elke kamer snel en effectief te verwarmen.

Inzethaarden stoken veel zuiniger en schoner en door de optimale kwaliteit van verbranding en de hoge rendementen, hebben ze lage emissies. Dat zorgt voor minder overlast voor het milieu en voor de buren. Download hier de brochure voor meer voorbeelden en alle informatie. Bekijk hier meer voorbeelden van inzethaarden van Meteor

Foto6 X Inzethaarden in het interieur

Inzethaard Jupiter 470-600 met twee zijruiten - Meteor 

Informatie aanvragen bij Meteor

Download de brochure

Brochure downloaden

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen