Haard of kachel kopen? In 5 stappen een haard in huis!

Haard of kachel kopen? In 5 stappen een haard in huis!

Wil je een openhaard of kachel kopen? In de nieuwste editie van het haardenmagazine UW Haard vind je het stappenplan "In vijf stappen een haard in huis" met handige checklist. Een aanrader voor het vinden van jouw droomhaard. Bovendien is het compleet gerestylde magazine nu extra uitgebreid, met 146 pagina's met inspirerende reportages, foto's en informatie over alle mogelijkheden in overzichtelijke rubrieken. Veel warme inspiratie dus!

Alles over haarden en kachels

Het glossy magazine is opgedeeld in rubrieken, waar alle mogelijkheden en modellen aan bod komen. Zo vind je gemakkelijk een haard of kachel die perfect bij jou en jouw woning past. Alles over hang- en liftdeurhaarden, hout-, gas- en vrijstaande haarden, doorkijk- & tunnelhaarden, hoekhaarden en inbouwhaarden. Ook de super sfeervolle houtkachels, pelletkachels en gaskachels worden uitgebreid in de spotlights gezet.

Omdat het aanbod van kachels en haarden, op gas, hout en afvoerloos enorm groot is, is er het handige stappenplan om jouw ideale haard of kachel te vinden. Heb je de rubrieken en het stappenplan doorgelopen, dan zijn de mogelijkheden voor het interieur waarin een open haard of kachel moet komen, in één oogopslag duidelijk. Het magazine bestellen? Dat kan!

Klik op de foto & bestel UW Haard magazine nu eenvoudig online!

Het haarden magazine van Nederland met alles over haarden en kachel, informatie en sfeervolle reportages. UW Haard magazine #haard #uwhaard #magazine #interieur

Foto cover: Kalfire

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief