pinterest
3x pelletkachels van Ravelli

3x pelletkachels van Ravelli

Bij het kiezen van een pelletkachel wil je niet alleen een efficiënte verwarmingsbron, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het Italiaanse merk Ravelli staat bekend om zijn innovatieve technologieën en prachtige ontwerpen. Van de continu draaiende vijzelmotor tot de mogelijkheid om de ventilator uit te schakelen, Ravelli biedt kachels die zowel geavanceerd als gebruiksvriendelijk zijn. En natuurlijk zien ze er ook nog eens mooi uit!

De stoere Stilo Stone

Als je op zoek bent naar een kachel met een robuust en karakteristiek uiterlijk, dan is de Stilo Stone iets voor jou. Deze platte pelletkachel is voorzien van speksteen elementen die niet alleen stijl toevoegen, maar ook warmte vasthouden en langzaam vrijgeven. Hoewel het speksteen geen actieve rol speelt in het verwarmen, draagt het bij aan de sfeer en het design van de kachel. De kachel komt mooi tot zijn recht in combinatie met zachte kleuren en materialen!

Foto3x pelletkachels van Ravelli

De Stilo Stone beschikt ook over het Zero Philosophy systeem, wat betekent dat hij een vast branderbed en een handig schoonmaaksysteem heeft. Dit maakt de kachel gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor een efficiënte verbranding, zodat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer kunt genieten van de warmte.

Stille stralingswarmte

De Alfa S is een elegante pelletkachel zonder ventilator, ideaal voor wie houdt van stille en constante warmte. Deze kachel verwarmt de ruimte door middel van stralingswarmte, wat een natuurlijk en comfortabel gevoel geeft. Dankzij de boven aansluiting kan je de Alfa S dicht tegen de muur plaatsen, waardoor hij minder ruimte inneemt in je kamer.

Foto3x pelletkachels van Ravelli

Het unieke Zero Philosophy systeem maakt de Alfa S bijzonder. Dit systeem zorgt voor een efficiënt branderbed en eenvoudig onderhoud, zonder dat je vaak de kachel hoeft schoon te maken. 

Fluisterstille kachel Whisper

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Whisper een bijna geluidloze pelletkachel van Ravelli. Deze kachel kan zowel luchtzijdig als met convectiewarmte verwarmen, afhankelijk van jouw voorkeur. Je kunt de ventilator eenvoudig uitschakelen, waardoor de kachel de ruimte verwarmt met stralingswarmte. Dit maakt de Whisper perfect voor slaapkamers of woonkamers waar je rust en stilte waardeert. De kachel is beschikbaar met een zijpaneel in verschillende kleuren; wit, zwart en donkerbruin.

Foto3x pelletkachels van Ravelli

Een ander voordeel van de Whisper is het vaste branderbed dat zichzelf reinigt door te draaien voordat de kachel opstart. Hierdoor hoef je alleen het raampje en de aslade schoon te maken, wat het onderhoud minimaliseert. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de kachel altijd efficiënt blijft werken zonder veel inspanning van jouw kant.

Showroom in Nunspeet

Je kunt deze en andere kachels bekijken in de showroom van Heatdesign in Nunspeet. Als importeur van Ravelli kachels hebben zij een breed aanbod van modellen en stijlen beschikbaar. Het team van Heatdesign staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste kachel, passend bij jouw wensen en de afmetingen van je ruimte.

Bij Heatdesign kun je rekenen op de nieuwste modellen en op maat gemaakt advies. Hierdoor vind je de kachel die perfect aansluit bij jouw huis en levensstijl. Bezoek de showroom en ontdek de Ravelli pelletkachels zelf.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen