pinterest
Pelletkachels voor warmte en sfeer

Pelletkachels voor warmte en sfeer

Het Italiaanse bedrijf Jolly Mec staat synoniem voor kwaliteit, hoog rendement en verfijnd ontwerp. Enkele voorbeelden hiervan zijn de pelletkachels PIXIE, MATISSE en V-SION. Jolly Mec heeft onlangs het assortiment verder uitgebreid met een houtgestookte versie, PIXIE WOOD. Deze heeft de voordelen van pellets en de charme van een houtvlam.

Strengste eisen en normen

FotoPelletkachels voor warmte en sfeerDankzij innovatieve technologie levert PIXIE WOOD hoe prestaties met minimale emissies. Deze kachel voldoet aan de strengste eisen en normen voor milieu-impact en is tevens geschikt voor passiefhuizen, waarbij verbrandingslucht direct van buiten wordt aangevoerd.

100% ambachtelijke technieken

FotoPelletkachels voor warmte en sfeerPelletkachel MATISSE is ontstaan uit diepgaand onderzoek naar de essentie van vormen in combinatie met 100% ambachtelijke technieken. Hieruit is het gepatenteerde Vertical Air® systeem ontstaan. Dit systeem verspreidt de lucht verticaal, wat zorgt voor een gelijkmatiger warmteverdeling in de ruimte. De afgeronde Fireflector verbrandingskamer zorgt voor een efficiëntere en nauwkeurigere pelletverbranding.

Panoramisch

FotoPelletkachels voor warmte en sfeerDe panoramische pelletkachel V-SION is ontwikkeld en gecertificeerd voor verschillende rookgasafvoermogelijkheden. Hij staat bekend om zijn exclusieve design met zicht op de vlammen van de zijkanten en voorkant, dankzij de 3-zijdige keramische glazen deur. Net als de MATISSE is deze V-SION energiebesparend en kent een hoge mate van veiligheid en nauwkeurige verbranding.

Inbouw pelletkachel

FotoPelletkachels voor warmte en sfeerDe inbouwhaarden van Yourfire Selection voegen een unieke sfeer aan je woonkamer. De Mini Starfire geeft zelfs een nieuwe dimensie aan pelletvuur met een indrukwekkende en warme volle vlam. De haarden van Yourfire zijn regelbaar met een afstandsbediening en WiFi, die tegelijkertijd ook de thermostaat is.

Vraag meer informatie over deze pelletkachels en andere haarden en kachels aan door de brochure te stellen.Informatie aanvragen bij Jolly Mec

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen