Jolly Mec cv-haarden

Ben je op zoek naar een sfeervolle haard, die niet alleen het huis verwarmd maar ook voor warm water in de keuken en badkamer zorgt? De CV-haarden van Jolly Mec zijn van alle markten thuis.

CV haard Foghet Evo van Jolly Mec verwarmt ook het water! Via Eco2All

Innovatief, comfortabel en sfeervol

De CV-haarden van Jolly Mec zijn een combinatie van innovatieve techniek, comfort en ouderwets sfeervuur. Ze kunnen in huis het sanitair water, zowel individueel als in combinatie met een huidig systeem, volledig verwarmen. Door het hoge rendement van de kachels ben je verzekerd van kosten besparingen op de huidige energie rekening. Er is een geschikte Jolly Mec kachel voor iedere huiskamer en er is de keuze tussen pellet- en hout kachels. Zoek je een kachel, die niet te veel straling naar de woonkamer geeft? Ook hier heeft Jolly Mec rekening mee gehouden door CV-haarden te ontwikkelen die, ondanks de grote brander-kamer, maar 15% van zijn vermogen uitstraalt naar de ruimte.

Meer weten over deze innovatieve haarden? Download voor meer informatie de catalogus met alle informatie over de innovatieve kachels en haarden van Jolly Mec. Meer informatie vind je op de Yourfire website

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen