pinterest
Unieke cv-haard Foghet Evo van Jolly Mec

Unieke cv-haard Foghet Evo van Jolly Mec

De Foghet Evo van het Italiaanse Jolly Mec, is een unieke combi-haard, die zowel pellets als hout brandt. Als het hout is opgebrand, schakelt de haard automatisch over op pellets. Maar de haard kan nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld je huidige gasinstallatie vervangen en het huis en sanitair water volledig onafhankelijk verwarmen.

Een multi-functionele, duurzame en kostenbesparende cv-haard

De vernieuwde branderkamer van de cv-haard zorgt voor een verhoogd rendement tot wel 91%. De stille pellet aanvoer van onderaf zorgt voor een betere verbranding en vraagt minder onderhoud. Je kan maar liefst 60% van je huidige energiekosten besparen. Het automatisch lucht regelingssysteem geeft een betere verbranding van het hout. De Foghet Evo biedt het beste van twee werelden. Twee keer een hoog rendement (hout 83,5%) en pellets (92,8%), samen met sfeer en gebruiksgemak. Zo verwarmt je je huis met ecologische energie. De haard is eenvoudig te bedienen via een overzichtelijk touch screen.

FotoUnieke cv-haard Foghet Evo van Jolly Mec

Over Jolly Mec

Jolly Mec is al bijna vijftig jaar actief in de ontwikkeling en verkoop van cv-haarden. Innovatieve techniek, comfort en ouderwets sfeervuur kenmerken deze kachels. Het uitgebreide aanbod cv-haarden maakt dat er altijd een model tussen zit, die past bij de stijl van jouw woning en interieur.

Meer weten? Download voor meer informatie de catalogus met alle informatie over de innovatieve kachels en haarden van Jolly Mec. Meer informatie vind je op de Yourfire website

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen