Stook schoner en voorkom schoorsteenbrand met Isoduct®

Isoduct® installeert binnen een dag een brandveilig rookkanaal dwars door een eikenhouten dak of monumentale verdiepingsvloer. Dit alles-in-1 rookkanaal stookt schoon en veilig. Het rookgaskanaalsysteem van Isoduct® is een uniek totaalconcept, waarmee direct aan alle wettelijke brandveiligheidseisen wordt voldaan en geen extra brandwerende ombouw nodig is. Door de uitgekiende warmte-isolatie is er bovendien meer trek en minder condensatie en roetaanslag. Zo stook je schoner én voorkom je schoorsteenbrand. 

Geschikt voor elk type dakbedekking

Met diverse diameters en het uitgebreide assortiment aan bevestigingsmateriaal, aansluitstukken, brandseparatieplaten en dakdoorvoeren is het alles-in-1-rookkanaal in nagenoeg elke woning toepasbaar. En geschikt voor elk type dakbedekking, zelfs bij brandbare materialen zoals riet. Ruim 100.000 huishouden lieten inmiddels een rookkanaal van Isoduct® installeren.

Inclusief brandwerend materiaal

Het ijzersterke dubbelwandige rookkanaal is voorzien van een ingebouwde brandprotectie die bestaat uit een roestvrijstalei binnenpijp, een safety wool isolatiedeken en een cementgebonden isolatiemantel. Isoduct® laat weten dat dit uniek is op de Nederlandse markt van rookgasafvoersystemen. Doordat dit allemaal inclusief is, scheelt het weer met de aanleg en afwerking van een aparte brandwerende constructie. 

Meer weten over dit alles-in-1 rookkanaal, vraag de brochure aan!

Isoduct

Hét alles-in-1 rookkanaal. Schoner. Veiliger. Beter.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen