HT Schouwen en Haarden

Schouwen en Haarden in Ermelo

Bij HT Schouwen & Haarden bent u hiervoor op het juiste adres. Al meer dan 10 jaar leveren en plaatsen wij diverse soorten haarden, kachels en schouwen in Ermelo en wijde omgeving.

Is uw rookkanaal geschikt en wat komt er nog meer kijken bij het plaatsen of vervangen van een haard of kachel? Het zijn vragen waarbij u een deskundig advies van een vakman goed kunt gebruiken.

Een haard, kachel of schouw verhoogt niet alleen uw woongenot maar is ook zeker een meerwaarde voor uw woning. Een vakkundig geplaatste haard of kachel is een prima investering in uw huis waar u nu en straks profijt van heeft.

Naast het plaatsen en installeren uw haard, kachel of schouw verzorgen wij ook aanpassingen op een bestaand rookkanaal of de aanleg van een nieuw rookkanaal.Indien er verder bouwkundige aanpassingen nodig zijn om uw woonwens te verwezenlijken dan kunnen wij dit van A tot Z voor u verzorgen.

Voor een deskundig advies en een offerte op maat bent u bij HT Schouwen & Haarden op het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom zodat u zelf kunt ervaren welke warmtebron het beste bij u past.

Onze showroom is op vrijdag open van 14:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag's van 10:00 uur tot 15:00 uur, wilt u op een andere tijd bezoeken bel ons dan even voor het maken van een afspraak ( ook s'avonds mogelijk )

Wij zien u graag in onze showroom,

Henri en Christel Timmer

HT Schouwen en Haarden
Dwarsweg 14
3851 KD ERMELO

T: 06-51225604
E: info@schouwenenhaarden.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 00:00 - 17:00
Dinsdag: Geopend 00:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 00:00 - 00:00
Donderdag: Geopend 00:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 00:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Vragen? bel 06-51225604

Wij verkopen de volgende merken:

Beaufort
Charnwood
Dovre
Dru
Heta
Invicta Houtkachels
Nestor Martin
Spartherm
Varde Ovne
Westfire

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen