pinterest
Kachelspeciaalzaak De Smidse uit SNEEK

Kachelspeciaalzaak De Smidse

Kachelspeciaalzaak De Smidse - Sneek .

Wij zijn een veelzijdig bedrijf met als specialiteit de levering en installatie van kachels, haarden, schouwen, openhaarden en rookkanalen.

En wij staan garant voor 100% kwaliteit. Hij is binnen! De nieuwe Dik Geurts Jannik Medium High houtkachel special edition. Een heel nieuw model een grote ruit en met een laag vermogen.

Nu te zien in onze showroom.

De Smidse is opgericht door Doekele van Wieren.

In 1985 is het allemaal begonnen vanuit een oude smederij van Grunstra aan de Alddyk te Scharnegoutum.

Vanuit het schoorsteenvegen is het bedrijf onder zijn leiding geworden tot een kachelspeciaalzaak waar vuur de passie is.

In 2012 is Doekele van Wieren na 27 jaar ondernemerschap met pensioen gegaan. Zijn zoon en schoonzoon zetten het bedrijf voort.

Tot ziens in onze showroom.

Kachelspeciaalzaak De Smidse
Schoenmakersstraat 7
8601 WC SNEEK

T: 0515-424992
E: info@desmidse.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 10:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 10:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 10:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Ma zijn wij op afspraak wel open.

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Beaufort
Bellfires
Boley Openhaarden
Contura
De Hoeken
De Salamander
Dik Geurts
Dovre
Dru
Eco2all
Edilkamin
Eurovlam
Faber
Fero
Flam
Gijsen Stijlschouwen
Global Fires
Handol Houtkachels
Have
Heta
Hwam houtkachels
Janco de Jong
Leenders Haardkachels
Lohberger via Dutry
Morsø
Nestor Martin
Nordic Fire
Nordpeis
Ruegg
Spartherm
Termatech
Tulp
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen