BRABANTS FAMILIEBEDRIJF

RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

Deskundig advies van uw RENY dealer

Een goed en persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Een kachel koopt u tenslotte voor vele jaren. Dan is het van belang dat u weet welk type en model kachel het beste voldoet aan uw wensen en past in uw situatie.

Daarom werkt RENY, verspreid over het land, nauw samen met deskundige dealers. Zij hebben een jarenlange ervaring in hout gestookte kachels en weten waarmee u bij het maken van een keuze rekening moet houden. U moet daarbij denken aan de keuze van het juiste vermogen (kW), een goed functionerende schoorsteen, voldoende ventilatie en een veilige installatie. Ook na de installatie is de dealer uw eerste aanspreekpunt voor vragen en ondersteuning.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

NIEUWS BERICHTEN

Bekijk alle producten

BEZOEK ONZE DEALERS

BROCHURE AANVRAGEN

Reny -
Reny
Reny Optima houthaard -
Reny Optima houthaard
Reny Noest -
Reny Noest
Reny Dynamic -
Reny Dynamic
Reny Retro speksteen -
Reny Retro speksteen
Reny Retro houtkachel -
Reny Retro houtkachel
Reny Quaruba terraskachel -
Reny Quaruba terraskachel
Reny Piquia Terraskachel -
Reny Piquia Terraskachel

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen