pinterest
De Heide Smid | Duiven uit DUIVEN

De Heide Smid | Duiven

Door 85 jaar aan ervaringkan De Heide Smid u eerlijk en uitstekend adviseren tijdens de zoektocht naar en de realisatie van uw droomhaard! In de showroom staan ervaren en gemotiveerde haardenspecialisten, die het proces van begin tot eind zorgeloos laten verlopen.

Met behulp van een 3d tekening, virtual reality en een huisbezoek weet u exact hoe de toekomstige situatie eruit komt te zien. Hiermee wordt een overzichtelijk beeld gecreëerd en komt u niet  voor verrassingen te staan.

De Heide Smid | Duiven
Nieuwgraaf 1
6921 RJ DUIVEN

T: 026-3192090
E: info@heidesmid.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 09:00 - 17:30
Woensdag: Geopend 09:00 - 17:30
Donderdag: Geopend 09:00 - 17:30
Vrijdag: Geopend 09:00 - 17:30
Zaterdag: Geopend 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Aduro
Altech
Anyfire
Bad Boys brand
Barbas
Bellfires
Bocal
Bullerjan
Castle Fire
Charnwood
Contura
DDG CV haarden
De Hoeken
De Salamander
Dik Geurts
Dovre
Dru
Edilkamin
Faber
Flam
France Artisanat
Global Fires
Happycocooning
Have
Heta
Hwam houtkachels
Janco de Jong
Lotus
Morsø
Nestor Martin
Nexo tuinhaarden
Nordic Fire
Nordpeis
Ruby Fires
Saey
Spartherm
Sunwood
Termatech
Thermocet
Tulp
Varde Ovne
Vermont Castings
Wiking
banner
banner

Video(s)

banner
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen