pinterest
Voermans-Cillekens uit HEYTHUYSEN

Voermans-Cillekens

Sinds 1995 heeft Voermans-Cillekens zich gespecialiseerd in sfeerhaarden, kachels en schouwen. Voorheen bestond het bedrijf onder de naam Cillekens brandstoffen.Dit is toen opgesplitst in Cillekens Oliehandel en Tankstation en Voermans-Cillekens haarden, kachels, gas- en vaste brandstoffen. In totaal kunnen zij terugkijken op zo'n vijfentwintig jaar ervaring in haarden en kachels.Als dealer van nagenoeg alle bekende merken heeft Voermans-Cillekens een ruime keuze in haarden, kachels, schouwen en tuinhaarden.
Voermans-Cillekens
Kloosterstraat 120
6093 CZ HEYTHUYSEN

T: 0475-493368
E: info@voermans-cillekens.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 13:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 13:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 13:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 13:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten
‘s morgens op afspraak

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Bellfires
Dik Geurts
Dovre
Dru
Flam
Gijsen Stijlschouwen
Hwam houtkachels
Kombifire
Spartherm
Tulp
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen