I -Frame 2.0 63 63 Front/Hoek

I -Frame 2.0 63 63 Front/Hoek
I -Frame 2.0 63 63 Front/Hoek

De I-Frame 6363 is een veelzijdige haard. Door zijn vormgeving en compactheid, een perfect toestel om in een hoek te plaatsen. Heeft u een kamer “en suite”, dan is deze haard ideaal. Hij kan diep in de hoek worden geplaatst zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt. Met de glasmaat van 63 cm breed en 63 cm hoog, is deze haard prima te combineren met een schouw. Maar modern of strak ingebouwd zal deze I-Frame ook mooi tot zijn recht komen. Door de gladde achterwand, bestaat ook de mogelijkheid om hem tegen een vlakke muur te plaatsen. 

Met de additionele zwart glazen achterwand, kunt u optisch meer diepte creëren. De vlammen zullen spiegelen in het glas en een levendig schouwspel laten zien.

De haard bevat een dubbele brander waardoor de warmteafgifte perfect afgestemd kan worden op de opstellingsruimte. Ook kunnen de branders moduleren van hoog naar laag. Eén en ander wordt bediend met een stilistisch vormgegeven afstandsbediening.
Al met al een stoere sfeervolle compacte haard waarbij door de maatvoering, weinig ruimte in de kamer zal worden ingenomen.


Productspecificaties I -Frame 2.0 63 63 Front/Hoek
Breedte 63 cm
Hoogte 63 cm
Diepte cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over I -Frame 2.0 63 63 Front/Hoek.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.