pinterest
Pelletkachel P-10 | Stûv

Pelletkachel P-10 | Stûv

De pelletkachel Stûv P-10 is het resultaat van het technologisch onderzoek van Stûv en gaat de uitdaging aan van een houtverbranding zonder uitstoot van verontreinigende stoffen.

Met een uitstoot van CO en fijne deeltjes van bijna nul* loopt de kachel vooruit op de verwachtingen van de ECODesign 2022 norm en overtreft hij deze. De ergonomische en esthetische kachel kondigt een ultraperformante generatie houtverwarming aan.

Stûv nv is een Belgische onderneming die individuele verwarmingsoplossingen op hout en pellets ontwerpt, produceert en commercialiseert in een ode aan het vuur, zowel het functionele (verwarming) als het emotionele (schoonheid, esthetiek en gezelligheid van de vlammen). Om dit te verwezenlijken, legt Stûv zich een strikte lijn op die gebaseerd is op creativiteit, design, kwaliteit van de ontwikkelde producten en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consumenten. Het bedrijf wil duurzaam ondernemen met aandacht voor menselijke waarden. Stûv zorgt voor 100 rechtstreekse jobs en nog eens zoveel bij zijn onderaannemers. De onderneming heeft een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro, produceert jaarlijks zo’n 10.000 haarden, waarvan 75 % bestemd is voor export.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen