Stuv 30-in plaatsklare schouw met houtopslag

De Stûv 30-in houtkachel met draaibare deur is hier geplaatst in een plaatsklare schouw met houtopslag, die snel en makkelijk te installeren is. De houtkachel heeft drie gebruikersfuncties, doordat de deur van de houtkachel kan worden aangepast aan jouw wensen. Met de glazen deur geniet je van een mooi zicht op de vlammen van het houtvuur. Veilig en met een uitstekend rendement, zuinig en milieuvriendelijk. Met de volle deur komt er een vertragende houtverbranding met optimaal rendement, zonder dat het glas vuil wordt. En als open haard geniet je van een knetterend vuur, een heerlijke houtgeur en kan je zelfs bbq-en.

De schouw kan helemaal op maat en naar persoonlijke wens gerealiseerd worden in diverse kleuren en maatvoeringen. En de plaatsklare schou met houtkachel kan zonder problemen mee verhuizen naar een nieuwe woning. Voor de zijpanelen zijn 4 configuraties mogelijk en er is keuze uit een uitgebreid kleurenpalet.

De houtkachel heeft rechtstreekse inlaat voor buitenlucht en ventilatie is als optie leverbaar. De vloerplaat is ook optioneel leverbaar

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen