M-design True Vision 1300 DC

Gashaard True Vision 1300 DC van M-design is altijd een eye-catcher in de ruimte. Ook als hij niet brandt worden je ogen automatisch naar deze haard getrokken, die kan worden voorzien van ontspiegeld glas om je nog meer te laten genieten van het vuurbeeld.

Wie houdt er niet van mooie, grote vlammen die in het hart van de haard dansen? Nu kan je deze eigenhandig aanpassen, zodat het verbruik zelfs tot 50% kan verminderd worden. Alle toestellen van M-Design zijn standaard uitgerust met de Eco Wave. Die bepaalt ritme en hoogte van de vlam.

De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één brander uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

De innovatieve toestellen van M-Design zijn werkelijk een primeur op gebied van gastoestellen. Door jarenlange research zijn de ontwerpers erin geslaagd de optimale verbrandingstechniek te realiseren. De perfecte match van gebruiksgemak en design. Dat betekent voor jou als kritische consument dat je de keuze hebt uit een uitgebreide lijn van designhaarden, die je in alle seizoenen laten genieten van het magisch vlammenspel.

Deze gesloten gashaard heeft een vermogen van 3 tot 9,5 Kw.

Download de brochure voor meer informatie.

M-Design

Passion for fire

Tornhoutsesteenweg 206G
8210 ZEDELGEM
T: +32-(0)50-82 06 52
E: info@m-design.be

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen