M-design Luna Diamond 700 H

Luna diamond gas.

Gashaard Luna Diamond 700 H van M-design is een gesloten gashaard die uw kamer snel op temperatuur krijgt. Het design is praktisch, functioneel in combinatie met een strakke vormgeving.

De gashaarden van M-Design zijn heel gebruiksvriendelijk. Een druk op de knop van je afstandsbediening of zelfs je smartphone is voldoende om de haard aan te zetten. De haard nadien uitschakelen kan met een vingervlugge beweging. Ook het rendement van dit type haarden ligt vrij hoog, tot wel 80%! Zo beperk je de impact van je haard op het milieu.

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de ecoswitch en –wave.Eco Wave zorgt voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.

De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één of meerdere branders uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

Download de brochure voor meer informatie.

M-Design

Passion for fire

Tornhoutsesteenweg 206G
8210 ZEDELGEM
T: +32-(0)50-82 06 52
E: info@m-design.be

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen