M-design Open Fire Look 650 DC

Deze gashaard laat je genieten van een zeer realischtisch vuur. Bij de True Vision Open Fire Look 650 DC M-design lijkt het erop dat je naar een open haard vuur staart. Dit komt onder andere door het ontspiegelde glas van de gashaard.

De gashaard is voorzien van de laatste innoviteiten. Alle apparaten zijn uitgerust met betrouwbare technologie. Wie zelf de toestellen wil besturen, kan nog een stapje verder gaan en kiezen voor een persoonlijke investering: een applicatie op je Iphone, Ipad of Android. Daarmee bepaal je zelf de hoogte en het ritme van de vlam en kies je zo de gezelligheid en het verbruik.

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de ecoswitch en -wave en kan je zeer eenvoudig bedienen via je iPhone, smartphone of tablet. Eco Wave zorgt voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.

De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één brander uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

Download de brochure voor meer informatie.

M-Design

Passion for fire

Tornhoutsesteenweg 206G
8210 ZEDELGEM
T: +32-(0)50-82 06 52
E: info@m-design.be

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen