I-Frame 2.0 100 38 Tunnel

I-Frame 2.0 100 38 Tunnel
I-Frame 2.0 100 38 Tunnel
I-Frame 2.0 100 38 Tunnel
I-Frame 2.0 100 38 Tunnel

De I-Frame 100 38 is een prachtige gashaard van Trimline Fires, die ook als doorkijkhaard kan worden geinstalleerd. De gashaard is één meter breed en is een combinatie van aangename warmte, een fraai vlammenspel en een frameless uiterlijk. De gesloten gashaard is zo ontworpen dat, eenmaal geïnstalleerd, het frame en de staaldelen niet meer zichtbaar zijn. Boven het vuurbed liggen naar keuze een standaard houtset, keien of sierlijke Carrara steentjes.

Door de brede vuuropening ontstaat een hedendaagse ‘Landscape’ vorm waarin de vlammen vrij spel hebben. Deze brede gasinbouwhaarden kunnen volledig worden geïntegreerd in de wand, zonder dat er een frame of stalen delen zichtbaar zijn. De sensatie van een open vuur, maar met het rendement van een gesloten haard!

Gesloten systemen zijn bij uitstek geschikt voor mechanisch gevententileerde en goed geïsoleerde woningen. Bijgeleverde convectieroosters zorgen voor een optimale benutting van de warmte. De bediening van het vuur geschiedt middels een afstandsbediening, die naar wens middels thermostaat de kamer perfect op temperatuur kan houden. Het vlambeeld is niet van een echt houtvuur te onderscheiden, en kan naar wens ook met pebbles of carrara steentjes worden geleverd.
 


Productspecificaties I-Frame 2.0 100 38 Tunnel
Breedte 100 cm
Hoogte 38 cm
Diepte cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over I-Frame 2.0 100 38 Tunnel.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.