Fraaie gashaarden van Trimline Fires

Fraaie gashaarden van Trimline Fires

Een belangrijk aspect van een gashaard is het gemak. Het aansteken én doven is binnen enkele seconden geregeld. Moderne gashaarden kunnen volledig in de wand worden geïntegreerd, waarbij de stalen delen of lijsten nauwelijks te zien zijn. De Trimline Fires haarden vormen met hun strakke vorm een mooi geheel met het ontwerp van de kamer, of deze nu modern of klassiek is ingericht. Door de grote glazen ruit heb je prachtig zicht op de realistische vlammen.

Trimline Fires gashaarden #gashaard #haard #haardininterieur #interieur #trimlinefires

Moderne gashaarden voor elk interieur

De Trimline Fires gashaarden zijn niet alleen als front model in verschillende hoogtes in te bouwen, maar zijn ook verkrijgbaar als hoekhaard, panoramahaard, tunnelhaard en als roomdivider verkrijgbaar. Deze laatste is een mooie ruimteverdeler tussen twee ruimtes.

Gashaard Helex I-Frame 73 tunnelhaard tussen slaapkamer en woonkamer

Iedere Trimline Fires haard is standaard uitgerust met een afstandsbediening. Talloze opties zorgen ervoor dat het maken – en doven – van vuur erg gemakkelijk is. In de thermostaat modus wordt de kamer gemeten met de ingestelde temperatuur. Of je kiest voor de handmatige modus waarmee je zelf de intensiviteit van het vuur bepaalt. Met de countdown teller voorkom je verspilling en schakel automatisch uit binnen de aangegeven tijd.

Trimline Fires gashaard #gashaard #interieur #trimlinefires
 
Gashaarden zijn modern en chic, bezitten hoogstaand technologisch vernuft en passen op nagenoeg iedere plek in jouw woning. De looks van de vlam kies je helemaal zelf. Stem het branderbed af op jouw eigen stijl en naar eigen smaak. En je kiest zelf je favoriete achterwand. De haarden van Trimline Fires worden compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met aparte inbouwcassette. Voor het vuurbed kan je ook nog kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

Moderne strakke gashaard zonder frame - Helex I Frame 73 front met een hoogte van 38 cm
Meer weten over de mogelijkheden van de moderne gashaarden van Trimline Fires? Vraag hier een brochure aan of bezoek een verkooppunt in de buurt

Moderne strakke gashaard zonder frame met grote glazen ruiten- doorkijkhaard Helex I Frame 73

Brochure over Fraaie gashaarden van Trimline Fires aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP