pinterest
Stûv 30-compact in de haard wordt gepersonaliseerd

Stûv 30-compact in de haard wordt gepersonaliseerd

Deze resoluut hedendaagse haard volgt uw wensen. Drie gebruiksfuncties en talrijke integratiemogelijkheden die u een leefomgeving op maat bieden.

Geen energievreter maar even performant

De haard werd speciaal ontworpen voor lage energie woningen. Dergelijke woningen zijn beter geïsoleerd en zijn uitgedacht om het energieverbruik binnen de perken te houden.
De Stûv 30-compact in heeft een kleinere verbrandingskamer en een verminderd vermogen. Wanneer hij optimaal functioneert, kan de haard een rendement van meer dan 80% bereiken! Enkele houtblokken zullen al volstaan om een voldoende hoeveelheid warmte te produceren. Naast een volledigere en dus schonere verbranding biedt deze compacte haard ook een uitstekende natuurlijke convectie.

FotoStûv 30-compact in de haard wordt gepersonaliseerd   FotoStûv 30-compact in de haard wordt gepersonaliseerd

Respect voor het milieu

Verwarming op hout biedt meer dan ooit een ecologisch en duurzaam alternatief. De Stûv 30-compact in bewijst dit dagelijks: zijn zeer kleine uitstoot van fijne deeltjes beantwoordt aan de meest strikte normen (Din+, BlmschV, 15A) waardoor hij slechts heel weinig vervuilt.

Rechtstreekse inlaat voor buitenlucht

Deze is verplicht voor passieve woning. 
Het is de haard zelf die rechtstreeks buiten de nodige lucht voor de verbranding onttrekt. Eens ze verbrand zijn, ontsnappen de gassen via de schoorsteen zonder in te werken op de omgevingslucht in de kamer.

Stel zelf uw plaatsklare schouw samen…
Integreer uw haard in uw interieur zonder grote metselwerken: de metalen bekledingen zijn verkrijgbaar in twee breedtes en kunnen symmetrisch of asymmetrisch worden opgesteld. U hebt de keuze tussen 20 verschillende kleuren; het Stûv kleurengamma gaat van een roesteffect tot subtiele kleuren die het zicht op de vlammen nog prachtiger maken. en maak het uzelf gemakkelijk!

De erfenis van de Stûv 30: drie gebruiksfuncties
Net zoals bij de andere haarden van de Stûv 30-familie beschikt de Stûv 30-compact in over drie verschillende gebruiksfuncties. Dit bijzonder kenmerk, dat door patent wordt beschermd, is mogelijk door de drie draaiende deuren.
De functie met glazen deur biedt u één van de mooiste spektakels die er te zien zijn …

De functie met open haard doet uw zinnen helemaal ontwaken. De vlammen verschroeien uw blik, het geknetter weerklinkt in het diepste van uw oren. De subtiele parfums die aan het vuur worden ontlokt, strelen uw reukzin. Een streepje nostalgie voor een ultramoderne haard.

Bij de functie met volle deur geniet u vóór alles van het resoluut hedendaags design. Het is die functie die een optimaal rendement van de haard oplevert. Dankzij de deur met versterkte dichtheid kan u de haard urenlang en in alle veiligheid vertraagd laten werken.
Wanneer u tijdens de zomer de haard dichtlaat, behoudt deze in de kamer zijn sobere en elegante aanwezigheid.

Een hoge configuratie
Met een metalen ophoging kunt u het rijzig karakter van de haard accentueren door dit te laten doorlopen tot aan het plafond.

Stûv

De Essentie van het vuur

Informatie aanvragen bij Stûv

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen