pinterest
De nieuwe I-Frame gashaarden van Helex

De nieuwe I-Frame gashaarden van Helex

Bent u op zoek naar een gashaard? Gashaarden zijn eenvoudig in het gebruik en tegenwoordig in zoveel maten en uitvoeringen verkrijgbaar, dat ze vrijwel overal in te passen zijn. Een gashaard brengt altijd sfeer in de ruimte en is dan ook een populair item in het interieur gebleken. En de ontwikkelingen staan niet stil. Helex introduceert drie nieuwe gashaarden in de I-Frame collectie, die het interieur nog sfeervoller maken.

FotoDe nieuwe I-Frame gashaarden van Helex

Ruimteverdeler en doorkijkhaard

De I-Frame 84 40 RD is de meest ideale oplossing om de ruimte te verdelen,  terwijl u vanuit beide ruimtes nog prachtig zicht houdt op een mooi breed vuur. Wilt u de kamer ruimtelijk houden? Dan kan de haard gebouwd worden met een “open” schouw. Hierdoor zal de haard wat meer doorkijk in de kamer bieden. Optioneel kunt u het vuur bed vullen met pebbles, carrara of basalt steentjes. Standaard wordt de haard geleverd met stammen. Bestel hier gratis informatie over deze haard.

FotoDe nieuwe I-Frame gashaarden van Helex

Compacte haard ideaal voor kleine ruimtes

Een compacte en scherp geprijsde toestel is de I-Frame 46 40 front. Met de combinatie van prachtig vuurbeeld en een mooie hout set is deze “mini” I-Frame ideaal voor kleine ruimtes of een beperkt budget. Door zijn maatvoering ook prima toepasbaar in bijvoorbeeld een “kamer en suite” interieur. Ook in een keuken zal deze gashaard een speels en sfeervol detail zijn.  Met de mogelijkheid tot directe gevel uitvoer, is dit toestel eenvoudig te installeren met veel verschillende toepassingen.  Bestel hier gratis informatie over deze haard.

FotoDe nieuwe I-Frame gashaarden van Helex

Brede maar ondiepe haard

De I-Frame 170 30 front is de meest brede haard in het Helex assortiment. Door zijn breedte en hoogte verhouding is het zicht op deze haard een strak sierlijk geheel en mooi in balans. Met zijn beperkte diepte zal deze haard daarentegen niet al te veel ruimte van de kamer innemen. Wilt u optisch toch wat meer diepte creëren, is een glazen achterwand daar een fraaie oplossing voor. Standaard wordt deze haard geleverd met stammen. Maar optioneel zijn er ook pebbles, carrara of basalt grijs grind leverbaar. Bestel hier gratis informatie over deze gashaard van Helex

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen