pinterest
Nieuw in de NEXO kachelserie van a t t i k a

Nieuw in de NEXO kachelserie van a t t i k a

Een open vak onder de houtkachel is niet alleen praktisch, maar ziet er ook stijlvol uit. De houtkachels van de populaire NEXO kachelserie van de Zwitserse fabrikant a t t i k a krijgen er daarom een houtvakmodule bij. De geïntegreerde houtopslagfunctie is groot genoeg voor houtblokken tot 33 cm voor vier verschillende formaten NEXO kachels. En dat is niet het enige wat nieuw is bij deze mooie kachelserie. In dit artikel lees je er meer over.

Customize je kachel

Het houtvak is maar één de vele opties waarmee je de NEXO kachels kan samenstellen. Dat is ook de reden dat deze serie één van de populairste is: de kachel kan worden gecustomized door te kiezen uit 5 hoogtevarianten, 6 stijlvolle kleuren en 7 hoogwaardige deurgreep varianten. Voor de bovenplaat is er keuze uit roestvrij staal of speksteen. Bovendien kan NEXO worden uitgerust met een glazen deur of kan het gezichtsveld van het vuur worden uitgebreid met extra zijruiten. 

FotoNieuw in de NEXO kachelserie van a t t i k a

Nexo 120 met dubbele houtvakmodule - a t t i k a

Dankzij het Customized concept van a t t i k a zijn er meer dan 10.000 combinaties mogelijk! Om je kachel samen te stellen uit verschillende componenten, gebruik je een online configurator of monsters van een gespecialiseerde dealer. Zo creëer je precies dat toestel dat het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en jouw individuele stijl van inrichten.

FotoNieuw in de NEXO kachelserie van a t t i k a

Nexo 120 - a t t i k a

Het ontwerp van NEXO blijft verder tijdloos. De rechthoekige kachel ziet er imposant uit door de grote vuurhaard en het elegante uiterlijk. De robuuste constructie en bekleding van tot 5 mm dikke staalplaten tonen de goede kwaliteit. Op dit punt kent a t t i k a geen compromissen.

FotoNieuw in de NEXO kachelserie van a t t i k a

Nexo 160 - a t t i k a

Schoon & efficiënt

Door het ADVANCED GLASS CONCEPT staan deze kachels bekend om hun roetvrije vuurzichtpanelen en hun unieke en mooie vlammen. Dubbele beglazing en speciale infrarood coatings zorgen voor een mooi en schoon vuur, zelfs bij een verstandig laag warmtevermogen met weinig hout. Het mechanische CleverAIR™ automatische systeem, dat de verbranding automatisch regelt, is ook trendsettend. Alle NEXO modellen zijn optioneel verkrijgbaar met een draaiconsole en zijn voorbereid voor aansluiting in MINERGIE/laag-energie woningen. 

Voor de NEXO 140, 160 en 185 zijn ook energiezuinige accumulatie modules verkrijgbaar, die de warmte van het vuur in de kachel absorberen en urenlang als aangename stralingswarmte aan de ruimte afgeven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag hier informatie aan of bezoek de website

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen