Houtkachels

Een kachel is een fijne sfeermaker, maar ook een slimme en moderne energieoplossing die verstandig met jouw middelen en die van de natuur omgaat. Bovendien is hij een stralend en levend element in je huis: een bron van warmte en gezelligheid. Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje.

Scandinavisch design

Een moderne houtkachel is zo veel meer dan een goed design. Van binnen is de verbranding veel schoner en efficiënter dan van oudere modellen en je hebt veel persoonlijke keuzemogelijkheden. Omdat een houtkachel heel veel jaren mee moet gaan, moet deze voorbereid zijn op de toekomst; wees daarom zorgvuldig bij de keuze die je maakt. Kies voor een kachel die geschikt is voor een moderne woning en die voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik. We zetten een paar moderne houtkachels voor je op een rij:

Moderne houtkachels

Moderne houtkachel. Jotul F305 B #jotul #houtkachel #scandinavischwonen
Jotul F305 B

Het Noorse Jøtul is één van de oudste fabrikanten van houtkachels, inbouwkachels en haarden. De keuze voor gietijzer is een eenvoudige: het doorstaat de tand des tijds. De onderdelen zijn zeer duurzaam en tegelijkertijd gemakkelijk te vervangen; ze blijven ook na vele jaren gebruik perfect in vorm. De Jøtul kachels hebben modern design, zijn innovatief en klaar voor de eisen van de toekomst.

Contura 500 Style kachel #houtkachel


Contura 500 Style

Zuivere, ronde vormen, snel opwarmen en grote ruiten die veel van het vuur laten zien: dat en meer maakt van de Contura 500 al jarenlang de populairste kachel ter wereld. De nieuwste Contura 500 Style heeft een sierlijk ontwerp en verbeterde functies: de kachel is nog eenvoudiger te stoken en is zeer geschikt voor moderne woningen. Welk model en welke accessoires je ook kiest voor de 500 Style, qua design en functie heb je met deze kachel het nieuwste van het nieuwste.

Contura kachel 800 Style


Contura 800 Style

De nieuwe 800 Style houtkachels zijn een warmtebron voor elk interieur met een elegant design passend bij deze tijd. Vorm en functie zijn perfect gecombineerd: dankzij de grote zijruiten is het vuur in de hele kamer te zien.  De schoorsteen kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Daarnaast kan je bij de Contura kiezen uit meerdere bovenplaten: gietijzer, staal, speksteen, glas en RVS.

Ben jij ook op zoek naar een moderne houtkachel die past bij jouw wensen en interieur? Met de Stove selector van Contura stel je de houtkachel samen die ideaal is voor jouw situatie en past bij het interieur.

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen