pinterest
Houtkachels

Houtkachels

Een kachel is een fijne sfeermaker, maar ook een slimme en moderne energieoplossing die verstandig met jouw middelen en die van de natuur omgaat. Bovendien is hij een stralend en levend element in je huis: een bron van warmte en gezelligheid. Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje.

Scandinavisch design

Een moderne houtkachel is zo veel meer dan een goed design. Van binnen is de verbranding veel schoner en efficiënter dan van oudere modellen en je hebt veel persoonlijke keuzemogelijkheden. Omdat een houtkachel heel veel jaren mee moet gaan, moet deze voorbereid zijn op de toekomst; wees daarom zorgvuldig bij de keuze die je maakt. Kies voor een kachel die geschikt is voor een moderne woning en die voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik. We zetten een paar moderne houtkachels voor je op een rij:

Moderne houtkachels

FotoHoutkachels

Jotul F305

Het Noorse Jøtul is één van de oudste fabrikanten van houtkachels, inbouwkachels en haarden. De keuze voor gietijzer is een eenvoudige: het doorstaat de tand des tijds. De onderdelen zijn zeer duurzaam en tegelijkertijd gemakkelijk te vervangen; ze blijven ook na vele jaren gebruik perfect in vorm. De Jøtul kachels hebben modern design, zijn innovatief en klaar voor de eisen van de toekomst.

FotoHoutkachels

Jotul F 170 serie

De prijswinnende kachels uit de F 170-serie van Jøtul (IF Design Award 2024 en de Red Dot Award ‘product design 2024’) zijn niet alleen een mooie blikvanger in huis door het moderne design en de gebogen glazen deur, maar zijn ook super gemakkelijk in het gebruik én stoken efficiënter met minder milieu-impact. De geavanceerde Zensoric automatische luchtregeling zorgt voor een optimale verbranding en verwarming, terwijl de emissies minimaal blijven. Deze moderne kachel in 3 verschillende maten zorgt het hele jaar door voor hygge in jouw huis! Lees hier meer en bekijk hier hoe deze Noorse kachel brandt.

FotoHoutkachels

Jøtul F 230

De Noorse houtkachel Jøtul F 230 heeft simpele, strakke lijnen voor een tijdloze uitstraling. Hareide Design heeft optimaal gebruik gemaakt van de eigenschappen van gietijzer en een kachel ontworpen met een zachte uitstraling en een prachtig zicht op de vlammen. De Jøtul F 230 is leverbaar met en zonder zijglas. De cool-to-touch handgreep wordt niet warm en het magnetisch sluitmechanisme zorgt ervoor dat de zware, stevige deur makkelijk sluit. Deze kachel maakt gebruik van de nieuwe vooruitstrevende stooktechnologie en is bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige huizen die aan alle huidige eisen voldoen.

Ben jij ook op zoek naar een moderne houtkachel die past bij jouw wensen en interieur? Bekijk de mogelijkheden op de Jøtul website en vindt een verkooppunt om je goed te laten informeren!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen