pinterest
F 171 Zensoric houtkachel | Jøtul

HOUTKACHELS UIT DE JøTUL F 170-SERIE

F 171 Zensoric houtkachel | Jøtul

Deze compacte houtkachel, de F 171 Zensoric van Jøtul, combineert geavanceerde Zensoric zelfregulerende luchttoevoer met een strak design, wat zorgt voor een schone en energie-efficiënte verwarming met minimale milieu-impact.

De gladde contouren voegen een stijlvolle flair toe aan jouw ruimte, terwijl je geniet van de warmte en efficiëntie. Je profiteert van gebruiksgemak en veiligheid dankzij de zelfsluitende deur met magnetisch sluitsysteem.

Een innovatieve indicator laat je weten wanneer het tijd is om hout toe te voegen, waardoor je gemakkelijk en veilig de kachel kunt bedienen. Het grote glazen paneel biedt een prachtig zicht op de vlammen, verhogend de sfeer in elke kamer.

Met de optie voor warmteopslagstenen biedt deze kachel langdurige warmte, zelfs na het doven van het vuur. Dit maakt de kachel niet alleen een praktische warmtebron, maar ook een sfeervolle toevoeging aan jouw huis. De Jøtul F 170-serie is winnaar van de IF Design Award 2024 en de Red Dot Award ‘product design 2024’

Download de brochure voor meer informatie.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen