pinterest
Hygge met Jotul en Scan

Hygge met Jotul en Scan

Het belangrijkste begrip om gezelligheid en knusheid uit te drukken in Scandinavië is het woord hygge. Niet voor niets gebruikt Jøtul dit woord om tot de kern van zijn producten te komen. Namelijk, kachels en haarden die zorgen voor diezelfde sfeer en warmte. Drie kachels die jou het hele jaar warm houden.

Jøtul F 200, klassiek en ook modern

FotoHygge met Jotul en Scan

Het ontwerp van één van Jøtul's best verkochte klassiekers werd als basis genomen voor deze Jøtul F 200. Daarmee is een stukje erfgoed en 160 jaar ervaring met warmte opgenomen in dit model waar een moderne draai aan is gegeven. De prachtig ronde vorm en gotisch lijkende bogen omringen het vuur. De luchtstroom is eenvoudig te regelen met  een hendel en het verwijderen van de as gebeurt aan de onderkant van de verbrandingskamer. Met oersterke materialen, traditioneel vakmanschap en de nieuwste verwarmingstechniek heeft Jøtul een klassieke kachel voor de toekomst gecreëerd.

Jøtul F 205 Noors minimalisme

FotoHygge met Jotul en Scan 

De Jøtul F 205 is een compacte houtkachel waarbij Scandinavisch design is verenigd met state-of-the-art verwarmingstechnologie en duurzame materialen. Deze houtkachel is speciaal ontworpen om optimaal te presteren bij een laag vermogen, terwijl hij robuust genoeg is om ook de echte kou aan te kunnen. De luchtstroom kun je eenvoudig regelen met de hendel en ook hier kan de as verwijderd worden aan de onderkant van de verbrandingskamer.

Scan 84, warmte in verschillende modellen

FotoHygge met Jotul en Scan 

De strakke Scan 84-serie bestaat uit vier modellen, waarbij de verscheidenheid zit in de verschillende hoogtes en een deur in prachtig zwart glas of een klassiek stalen oppervlak. De deur heeft een soft-close functie die ervoor zorgt dat deze zacht en stil sluit. Een decoratieve plaat voor de bovenkant van de kachel is optioneel en combineert het ruwe staal  met zwart glas of speksteen. Deze serie heeft verschillende mogelijkheden voor aanvullende details zoals een roterende basis om volop te genieten van alle kanten van het vuur. De hoge modellen, Scan 84-3 en 4, kunnen worden uitgerust met warmtevasthoudende stenen.

Wil je meer weten over deze mooie moderne houtkachels? Vraag dan informatie aan of neem contact op met een verkooppunt in jouw buurt

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen