pinterest
Deze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Deze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Wanneer je woning wat kleiner is, lijkt een sfeervolle haard misschien een onhaalbare optie. Maar niets is minder waar, want er zijn wel degelijk haarden die niet heel veel ruimte in beslag nemen. Een mooi voorbeeld is de compacte I-Frame 38 63 Panorama haard van Trimline Fires; een moderne gashaard met een mooi vuurbeeld voor heel veel sfeer!

FotoDeze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Compacte I-Frame panorama

De I-Frame 38 63 panorama is een mooie smalle haard met zicht naar 3 zijden. Wanneer je de haard plaatst tegen een vlakke wand, heb je ook vanaf de zijkant een sfeervol zicht op het vuur. De ruitconstructie bestaat uit veel glas met minimalistisch staal en heeft zich in de vele andere modellen I-Frame haarden al bewezen. Door de strakke vorm is de haard één geheel met het ontwerp in je kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.

FotoDeze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Er zijn meerdere uitvoeringen van deze compacte I-Frame. De haard kan geïnstalleerd worden met een afvoer naar boven, maar de afvoer kan ook rechtstreeks naar achteren door de muur naar buiten. Je kan ook kiezen voor een hoekhaard of een vrij hangende haard tegen de muur. Voor een vrijstaande oplossing is er een stalen zwarte mantel. Bijna alles is dus mogelijk met deze alleskunner!

FotoDeze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Net als de andere I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met aparte inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset. Voor het vuurbed kan je kiezen uit sfeervol hout (standaard), pebbles, carrara- of basalt split. De mooie panoramische hoek van het glas geeft prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

FotoDeze panorama haard is ideaal voor een kleinere woning

Helex heeft vele uitvoeringen I-Frame haarden in verschillende afmetingen. Van tunnelhaarden tot hoekhaarden; voor elk interieur is er wel een haard te vinden! Hierboven zie je bijvoorbeeld de grote broer van de compacte I-Frame: dit is de Panorama 63 45. Bekijk hier meer voorbeelden.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen