Unieke houtkachel Woody Loft by Wolterinck

Ben je op zoek naar een sfeervolle houtkachel met modern en uniek design? De nieuwe houtkachel Helex Woody Loft by Wolterinck is een stoere kachel van staal in combinatie met een eikenhouten onderstel. Het toestel is ontworpen door Design Studio Wolterinck, dat bekend staat om de stijlvolle interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten met een eigen signatuur.

Houtkachel met pure uitstraling

De Woody Loft houtkachel heeft een pure uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en geeft een mooi vuur, zowel binnen als buitenshuis. Door het ingetogen kleurgebruik en de minimalistische uitstraling die is gebaseerd op rust en symmetrie 'matcht' de Woody Loft perfect met het hedendaagse interieur. Deze houtkachel is door Wolterinck duidelijk ontworpen met passie voor detail, vormgeving en bijzondere materialen. En niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in het gebruik.

‘Design Studio Wolterinck’ staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling

Helex houtkachel Woody Loft 6KW by Wolterinck design studio

Design Studio Wolterinck’ staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling. De kachel krijgt een eigen signatuur door de geribde zijkant, die de kachel een stoere uitstraling geeft. De eikenhouten voet voegt juist weer een natuurlijk detail toe.

De voet van de kachel is overigens ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze kan naast de houtkachel worden geplaatst als extra houtopslag of als bijzettafel. De lange deurgreep heeft een dubbele sluiting zodat de deur op een kiertje kan staan bij het starten van het vuur.

Veranda met helex houtkachel Woody Loft by Wolterinck design studio #houtkachel #design

De Woody Loft voldoet door deze zeer goede prestaties, ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld. Zo loop je door de aanschaf van een Woody Loft, vooruit op wat komen gaat. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de boven- als achterzijde.

Helex houtkachel Woody Loft by Wolterinck

Bekijk hier meer houtkachels uit de WOODY serie van Helex

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

Informatie aanvragen bij Trimline Fires

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen