pinterest
Maak elke ruimte gezellig met de Domofocus

Maak elke ruimte gezellig met de Domofocus

Heb je altijd al gedroomd van een sfeervolle haard in je huis, maar dacht je dat het onmogelijk was vanwege de installatievereisten? Met de nieuwe Domofocus bio-ethanol haard van Focus kan het! Net als zijn voorganger, de Gyrofocus, biedt de Domofocus de mogelijkheid om overal een haard te installeren zonder schoorsteen. Dit is jouw kans om een gezellige en milieuvriendelijke haard te hebben, zelfs in een appartement! 

Veiligheid voorop

Een van de grootste voordelen van deze nieuwe haard is dat je geen rookkanaal nodig hebt. Dit betekent dat je de haard overal kunt plaatsen, zonder rekening te hoeven houden met rookafvoereisen. Daarnaast is de Domofocus ideaal als je in een gebied woont waar houtverbranding verboden is. Dankzij de rookloze verbranding kun je nu genieten van een sfeervolle haard zonder je zorgen te maken over rook of roet. 

FotoMaak elke ruimte gezellig met de DomofocusFocus heeft bij de ontwikkeling samengewerkt met de Franse specialist Ignisial Paris. Deze samenwerking heeft geleid tot een veilige, autonome haard die werkt op een elektrische batterij. Veiligheid is een topprioriteit bij de Domofocus. De haard is voorzien van een automatisch vulsysteem met overloopbeveiliging. Dit betekent dat je de haard niet kunt bijvullen of aansteken zolang hij nog warm is. Bovendien is er een geïntegreerde CO2 sensor die ervoor zorgt dat de haard altijd veilig is.

Realistische vlammen én milieuvriendelijk

De Domofocus biedt een prachtig vlammenspel dat bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden is. De keramieken houtblokken en de nagenoeg levensechte verkoolde houtblokken zorgen voor een authentieke sfeer in je huis. Je kunt genieten van een krachtig en weelderig vuur, net zoals bij een traditionele houthaard.

De haard heeft een automatisch vulsysteem, een geïntegreerde CO2-sensor, en biedt een vermogen van 7 kW (niet aangesloten) tot 9 kW (aangesloten). De haard kan met een afstandsbediening bediend worden en heeft een elektronische ontsteking. De batterij biedt autonomie voor 9 ontstekingen of 7 navullingen en de bedrijfstijd varieert van 7 tot 8 uur afhankelijk van de aansluiting.

FotoMaak elke ruimte gezellig met de Domofocus

Een ander groot voordeel is dat hij gemakkelijk te retrofiten is. Dit betekent dat je je oude Focus houthaard kunt ombouwen naar een bio-ethanol haard. Dit is een milieuvriendelijke oplossing voor gebieden waar nieuwe regelgeving houtverbranding beperkt. Een erkende dealer kan dit voor je uitvoeren, zodat je kunt blijven genieten van je favoriete haard zonder de nadelen van houtverbranding.

Volledig Franse haard

De Domofocus is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een staaltje van Frans vakmanschap. Het ontwerp en de fabricage zijn volledig Frans, en de geadviseerde bio-ethanol van Aluflam by Ignisial Paris is vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Deze bio-ethanol wordt geproduceerd uit suikerbieten die worden verbouwd en gedistilleerd in de Franse streek Champagne.

        Lees ook: Een duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

FotoMaak elke ruimte gezellig met de Domofocus

Verschillen tussen Domofocus en Gyrofocus

Hoewel de Domofocus veel gemeen heeft met de Gyrofocus, zijn er enkele verschillen. De Domofocus is ontworpen met een compacter en organischer design dan zijn voorganger, de Gyrofocus. Met een diameter van 1,10 meter en een bredere opening biedt de Domofocus een speelser en uitnodigender uiterlijk. Gelanceerd in 2015, staat deze haard bekend als het vrolijkste model in de Focus collectie.

Focus: pionier in haarddesign

Focus is al meer dan 50 jaar een toonaangevende naam in de wereld van haarddesign. Het bedrijf verplaatste als eerste de open haard van de muur naar het middelpunt van de ruimte.

Met de introductie van de Domofocus zet Focus opnieuw de standaard voor innovatieve en milieuvriendelijke haarden. Of je nu in een appartement woont of op zoek bent naar een haard zonder de beperkingen van een schoorsteen, deze haard biedt de perfecte oplossing. Geniet van een warme, gezellige sfeer met de veiligheid en het gemak van moderne technologie.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Focus

Create beyond convention

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen