3 x voorbeelden van top gashaarden

Gashaarden blijven heel gebruiksvriendelijk. Mede daarom zijn ze nog altijd populair. De gelijkenis met een houtgestookt vuur is groot en het gemak van deze manier van stoken is ongeëvenaard. Een druk op de knop en de haard is aan. M-Design is specialist op dit gebied en wij lichten drie modellen uit.

Realistisch vuur door 3D brander

M-design gashaard Rustica

Deze gashaard heet True Vision Rustica en staat voor een ongekend realistisch vuur. Alsof je bij een echte open haard zit. Dit heeft alles te maken met het ontspiegelde glas en de 3D brander, waarbij het vuur uit de houtblokken brand. Het fijne van deze gashaard is, dat je zelf handmatig de grootte van de vlammen kunt aanpassen. Hierbij kan het gasverbruik zelfs tot 50% verminderd worden. Alle toestellen van M-Design zijn overigens standaard uitgerust met de Eco Wave om zo het ritme en hoogte van de vlam te bepalen.

Aanschakelen met je smartphone

M-design gashaard Luna Diamond

Deze brede gesloten gashaard heeft je kamer razendsnel op temperatuur. De M-Design Luna Diamond 1900H is een complete haard, is functioneel en heeft een strakke vormgeving. Je kunt 'm heel eenvoudig aanzetten met de afstandsbediening of je mobiele telefoon. Heel belangrijk in deze tijd is de impact die we op het milieu hebben. Omdat het rendement van deze gashaard tot 80% is, zit het wel goed met dat milieu. Je kunt zelfs kiezen om een van de branders uit te zetten met de Eco Switch als het te warm en met de Eco Wave regel je de hoogte van de vlammen.

Wow, wat een ruimteverdeler

M-design gashaard true division

Dit zijn altijd speciale haarden, die een ruimte op zo'n sfeervolle manier kunnen verdelen. De M-Design gashaard model True Vision Roomdivider geeft de mogelijkheid om van drie kanten van het vuur te genieten. Dit model is verkrijgbaar in de maten 100 en 130 cm, met ontspiegeld keramisch glas. Voor de binnenwand kun je kiezen uit metaal, zwart spiegelglas of gietijzer. Ook deze haard is via smartphone of tablet te reguleren met de Eco Wave en Eco Switch.

bron - m-design.be/nl

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen