Beroemde hanghaard Ergofocus nu ook in gasuitvoering

De beroemde hanghaard Ergofocus met zijn tijdloze design is nu beschikbaar in een gasversie. Naast de houtgestookte varianten voor binnen en buiten en de elektrische Holographik® haard, is de Ergofocus er nu dus in maar liefst vier uitvoeringen. In 2020 bracht FOCUS de gepatenteerde wereldinnovatie Gyrofocus Gas uit, en nu herhalen ze dit unieke concept met de Ergofocus Gas.

Altijd een warme sfeer

De technologische innovatie van FOCUS maakt het mogelijk om gas door een geïsoleerde buis in de haard te laten stromen, terwijl de haard nog steeds 100 graden kan draaien. In het hart van de keramische houtblokken dansen authentieke vlammen, die met een afstandsbediening direct kunnen worden aangepast. De vlamintensiteit is volledig instelbaar, waardoor je onder alle omstandigheden een warme sfeer kunt creëren.

Ook geschikt voor biogas

Het gebruiksgemak maakt deze designhaard is ook geschikt voor de receptie van hotels en restaurants. De haard kan boven elk oppervlak worden geïnstalleerd, zelfs boven houten vloeren, zonder dat er een beschermende onderplaat nodig is. FOCUS-haarden zijn zeer aantrekkelijk en passen perfect in hotels, restaurants en winkels, waardoor de ruimte karakter en een onderscheidende uitstraling krijgt. Bovendien zijn alle FOCUS Gas-modellen geschikt voor groen gas (biogas of propaan), de 100% hernieuwbare energiebron van de toekomst.

Een stukje geschiedenis

De Ergofocus is in 1983 gemaakt en heeft zelfs in het Museum voor Moderne Kunst in Stockholm gestaan. Veertig jaar later is deze haard verkrijgbaar in vier verschillende versies om aan diverse klantbehoeften en leefomgevingen te voldoen. De afgelopen tien jaar heeft Ergofocus de strategie van diversificatie van energiebronnen voortgezet. FOCUS biedt een ruime keuze dankzij gepatenteerde technologieën en behoudt het uitzonderlijke originele design van de modellen. Eén design met meerdere keuzes: Ergofocus houtgestookt voor buiten, Ergofocus Glas houtgestookt voor binnen, Ergofocus Holographik, de elektrische haard en de nieuwste Ergofocus Gas.

Vraag vooral de brochure aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van FOCUS.

Focus

Create beyond convention

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen