De veelzijdige Helex I-Frame 6363 gashaard

De nieuwe I-Frame gashaard van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Dankzij de compacte vormgeving is de haard op veel manieren te plaatsen. Ideaal als hoekhaard, waar de opstelling niet veel ruimte in beslag neemt, maar ook zeer geschikt om tegen een vlakke muur te plaatsen. Gecombineerd met een schouw of modern en strak ingebouwd, deze veelzijdige haard vormt altijd één geheel met het interieur, klassiek of modern!

Dé gashaard voor elk interieur

De I-Frame 6363 is een veelzijdige haard. Door zijn vormgeving en compactheid, een perfect toestel om in een hoek te plaatsen. Heb je een kamer “en suite”, dan is deze haard ideaal. Hij kan diep in de hoek worden geplaatst, zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt. Met de glasmaat van 63 cm breed en 63 cm hoog, is deze haard prima te combineren met een schouw. Maar modern of strak ingebouwd zal deze I-Frame ook mooi tot zijn recht komen. Door de gladde achterwand, bestaat ook de mogelijkheid om hem tegen een vlakke muur te plaatsen.

Dubbele brander & afstandsbediening

De haard bevat een dubbele brander waardoor de warmteafgifte perfect afgestemd kan worden op de opstellingsruimte. Ook kunnen de branders moduleren van hoog naar laag. Eén en ander wordt bediend met een stilistisch vormgegeven afstandsbediening. Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Met deze laatste kan je optisch meer diepte creëren. De vlammen zullen spiegelen in het glas en een levendig schouwspel laten zien. Al met al een stoere sfeervolle compacte haard waarbij - door de maatvoering - weinig ruimte in de kamer zal worden ingenomen.

Veelzijdige gashaard Helex i-frame 6363. Heel geschikt als hoekhaard waard de haard weinig ruimte in beslag neemt

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen