Elektrische haarden met realistisch vuurbeeld

De populariteit van elektrische haarden is groeiende. Fabrikanten zijn dan ook hard bezig met de ontwikkeling van dit stekkerproduct dat gemak, sfeer en een realistisch vlambeeld uitstraalt. Dankzij baanbrekende technologische innovaties zijn ook de vlammen in de elektrisch holografische haarden E-one van Kalfire haast niet meer van echt te onderscheiden.

Het geluid van dennenhout

Natuurlijke vonkjes, een adembenemend realistisch vlammenspel en het geluid van knapperend hout maken dat het vuur op die van een echte houthaard lijkt. En dat allemaal met een druk op de knop. Het realistische vuurbeeld heeft ermee te maken dat de E-one haarden zo populair zijn. De unieke holografische technologie geeft de haarden opties als het instellen van het vlambeeld, de vlamhoogte, de intensiteit van de vlammen, de gloed van het assenbed, het geluid van dennenhout of rustiger geknetter. Met of zonder verwarming. 

Overal in te bouwen

Kalfire introduceerde dit jaar de E-one 160 en E-one 190. Met respectievelijk een breedte van 160 cm en 190 cm lenen deze haarden zich perfect voor een luxe cinewall. Beide haarden zijn verkrijgbaar als front en driezijdig model. En daarmee is een ander kenmerk van deze elektrische haarden genoemd, namelijk een emissievrije haard die overal in te bouwen is. 

Geen rookkanaal en gastoevoer nodig

Elk E-one model heeft dezelfde voordelen: er is geen rookkanaal of gastoevoer nodig, er is geen uitstoot en de vlammen geven geen directe warmte af waardoor de haard veilig en duurzaam is. Het enige wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde vuurervaring is een stopcontact.

Vraag de brochure aan voor alle informatie over een elektrische haard van kalfire.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen