Nieuwe kachel van Stûv, klein en warm

Nieuwe kachel van Stûv, klein en warm

Stûv heeft een nieuwe kachel. Klein van formaat, maar met een groot vermogen. De houtkachel is gestroomlijnd en speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en energiezuinige woningen. Het toestel is betaalbaar, gemakkelijk te installeren en uitgerust met nieuwe opties, wat het een absolute kwaliteitshaard maakt.

Laag houtverbruik

Stuv houtkachel

Eenvoud is de gemene deler bij Stûv-kachels. Strakke vormen, mooi zicht op het vuur en gebruiksgemak. Gefabriceerd van materiaal dat garant staat voor mooie prestaties en een lange levensduur gelden voor alle haarden van Stûv, dus ook voor dit model 6-H. Het lage houtverbruik en de hoge prestaties maken de kachel nog zuiniger. 

Past in elk interieur

Stuv houtkachel 6H

De kachel wordt in een schouw ingezet of vrijstaand geplaatst. De glazen ruit geeft een mooi zicht op het vuur,  terwijl het boogeffect tot aan de ellipsvormige poten bijdraagt aan het originele uiterlijk. Hiermee past de Stûv 6-H-kachel in elk type interieur. Hij is verkrijgbaar in drie formaten en drie vermogensklassen. Eventueel kan de kachel als kookplaat gebruikt worden. Gerechten en drankjes kunnen zo worden ontdooid, gekookt of warm gehouden in een gezellige sfeer.

Verbranding met hoog rendement

 Stuv 6h houtkachel

De thermische prestaties van deze nieuwe Stûv houtkachel gaan hand in hand met mooie milieuprestaties. Het haardenmerkt werkt aan vermindering van het houtgebruik, van de uitstoot van kooldioxide en fijne deeltjes, en loopt daarbij vooruit op de huidige normen. 

Meer weten over de milieuvriendelijke haarden en kachels van Stûv? Kijk hier voor de verkooppunten.

Voordat je gaat stoken kan je even het stookalert raadplegen. Zo weet je zeker dat je ook verantwoordelijkheid neemt voor je leef- en woonomgeving.

Brochure over Nieuwe kachel van Stûv, klein en warm aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP