Lina 8770 brede liftdeurhaard hout | Schmid

De Schmid Lina 8770 liftdeurhaard is een strakke houtgestookte inbouw kachel met een glazen deur. Deze moderne houthaard met een binnenbekleding van chamottesteen heeft een grote brandkamer waardoor je optimaal kan genieten van een heerlijk, zelf gestookt houtvuur.  De Lina liftdeurhaarden zijn voorzien van een externe beluchting, die er voor zorgen dat de glazen ruit langer schoon blijft dan normaal. Ook in tunnelversie (doorkijkhaard) verkrijgbaar.

In de naam van de kachel, Lina 8770 liftdeur, refereren de getallen naar de maat van de ruit. Dus de grote van de ruit is in dit geval 87 x 70.

Schmid is een Duitse haarden fabrikant, die al 10 jaar liftdeurhaarden van de hoogste kwaliteit produceert. Doordat er zeer veel varianten mogelijk zijn in afmeting en uitvoering, is er voor iedereen een geschikte liftdeurhaard te vinden. Daarnaast biedt Schmid uitgebreide mogelijkheden en accessoires aan. Automatische verbranding middels het Schmid-Multi-Sturing systeem, verschillende uitvoeringen van de glasruit, deurhendels in verschillende stijlen of toch chamotte bekleding aan de binnenkant van uw haard in plaats van vermiculiet. Zelfs een speciaal op maat gemaakte haard kan worden gerealiseerd.

Naast de liftdeurhaarden kunnen de meeste haarden ook met een eenvoudige draaideur geleverd worden, hetgeen de aanschafprijs aanzienlijk lager maakt.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

 

Breedte 70

Schmid via HIH

Hoofdstraat 18
7625 PD ZENDEREN
T: 074-2671389
E: info@haardenimport.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen