Driezijdige liftdeurhaard hout Ekko U84 | Schmid

De driezijdige houthaard Ekko U84 met front liftdeur en glazen ruiten is een prachtige eyecatcher in het interieur. Het houtvuur van de moderne liftdeurhaard met grote branderkamer is van drie zijden te bewonderen. De binnenbekleding is gemaakt van chamottesteen, een steensoort die warmte opslaat en nog lange tijd nadat het houtvuur is gedoofd warmte uitstraat.

Deze liftdeurhaard van de Duitse haarden fabrikant Camina Schmid heeft een ruit van 84 cm breed en is verkrijgbaar met ruiten in verschillende hoogtes. De breedte van de zijruit is 34 cm.

Doordat er zeer veel varianten van de Ekko mogelijk zijn in afmeting en uitvoering, is er voor iedereen een geschikte liftdeurhaard te vinden. Daarnaast biedt Schmid uitgebreide mogelijkheden en accessoires aan. Automatische verbranding middels het Schmid-Multi-Sturing systeem, verschillende uitvoeringen van de glasruit, deurhendels in verschillende stijlen of toch chamotte bekleding aan de binnenkant van uw haard in plaats van vermiculiet. Zelfs een speciaal op maat gemaakte haard kan worden gerealiseerd.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Schmid via HIH

Hoofdstraat 18
7625 PD ZENDEREN
T: 074-2671389
E: info@haardenimport.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen