pinterest
Deko 2 Due C-haard | NunnaUuni

Deko 2 Due C-haard | NunnaUuni

Speksteen haard Deko 2 Due C van NunnaUuni houdt je warm zelfs als de stroom uitvalt tijdens een storm en kan ook dienen als aanvullende warmtebron op bijzonder koude winterdagen. De Deko 2 Due C is zeer licht en heeft aansluitingen voor rookkanalen aan de boven- en achterkant; hierdoor kan hij zo goed als overal worden geïnstalleerd.

Het gekromde profiel geeft het ontwerp een fraaie afwerking. De dubbelwandige structuur van de Deko 2 Due C-haard verspreidt en verzacht de warmte voor een comfortabel gevoel, zelfs 12 uur nadat het vuur is gedoofd.

De wetenschap heeft bewezen wat kachelmeesters al meer dan een eeuw geleden wisten. Het beste materiaal voor de verbrandingskamer, het meest vitale onderdeel van de kachel, is het soort speksteen dat bestaat uit fijnkorrelig magnesiet en een combinatie van schist en gelaagde, schilferige talk gevormd onder intense geologische druk.

Het selecteren van het juiste type speksteen vereist een hoge mate van deskundigheid: om deze reden identificeert NunnaUuni het type speksteen al in de mijn, voordat het wordt ontgonnen. Elke door hun geproduceerde kachel wordt vervaardigd met aanzienlijke professionele trots. Om dat te bewijzen, leveren zij als NunnaUuni vijf jaar garantie op de onderdelen uit speksteen en op de thermische eigenschappen van al hun producten.

Download de brochure voor meer informatie.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen