5 x moderne houtkachels in het interieur

Houtkachels zijn super sfeervol en heel functioneel. Ben jij op zoek naar een moderne houtkachel die gemaakt, geproduceerd en gecertificeerd is volgens de Europese normen? Dan zijn de eersteklas kachels van de Kroatische fabrikant Thermia misschien wel wat voor jou. Ze hebben de Europese markt snel veroverd en zijn met een breed scala aan innovatieve houtkachels ook in Nederland verkrijgbaar.

Thermia houtkachels

We hebben vijf toppers voor je uitgezocht en zetten ze voor je op een rij. Wie weet zit hier jouw ideale houtkachel tussen!

Moderne houtkachel van Thermia - Elipso #houtkachel #kachel #thermia

Thermia Elipso

De Elipso houtkachel heeft een moderne uitstraling dankzij zijn strakke vormgeving. Door zijn mooie, ronde body van staal, ziet hij er elegant uit. De grote panorama deur heeft een halfronde vorm, die een uitstekend zicht op het vuur biedt. Door het effectieve reinigingssysteem blijft de ruit schoon en het genot van het vlammenspel aanwezig.

Moderne houtkachel van Thermia - Eos #houtkachel #kachel #thermia

Thermia Eos

De EOS van Thermia is een houtkachel die met zijn ronde design een echte eyecatcher vormt in elke ruimte. Of de kachel nou geplaatst wordt in een hoek of voor een rechte muur, de kachel blijft elegant. Indrukwekkend is het zicht op het vuur dankzij de brede, halfronde ruit. De EOS is verkrijgbaar in maar liefst 10 modellen. Variërend in grootte en uiterlijk.

Moderne houtkachel van Thermia - Ignis #houtkachel #kachel #thermia

Thermia Ignis

Dankzij het grote ronde glas kan je oneindig lang en ontspannen naar de vlammen van de IGNIS kachel kijken. En dat niet alleen. Drankjes en eten kunnen ook warm worden gehouden op het theeblad. In combinatie met de automatische besturing kan deze duurzame houtkachel meerdere uren in blijven branden zonder bij te tanken. Deze kachel staat ​voor eenvoudige bediening en zuinige verwarming.

Moderne houtkachel van Thermia - Throne #houtkachel #kachel #thermia

Thermia Throne

Houtkachel Throne is speciaal om dat hij perfect past in elke hoek van uw huis, vanwege zijn speciale vorm. De Throne heeft een mooi, slank design en is 140 cm hoog. De kachel is uitgevoerd in zwart staal.

Moderne houtkachel van Thermia - Xena #houtkachel #kachel #thermia

Thermia Xena

En tot slot houtkachel XENA. Dit model is niet alleen modern om te zien, maar beschikt ook over moderne verwarmingstechnologie. Deze kachel heeft naast een ruim houtmagazijn een opslagruimte voor warmte. Hierin wordt de warmte (of een gedeelte daarvan) opgeslagen en op een later tijdstip gelijkmatig afgegeven aan de omgeving.

Meer weten over Thermia houtkachels? Vraag hier dan informatie aan

Art of Fire

A warm Welcome!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen