Buiten eten met een keramische pizzaoven

Op zwoele zomeravonden kan je nu extra genieten met de keramische pizzaoven van African Flame. De oven kan BBQ-en en pizza’s bakken. Een te gekke aanwinst voor in de tuin!

Pizza's bakken en barbecuen

Wij spotten deze mobiele en compacte pizzaoven van African Flame. Je maakt snel en gemakkelijk een heerlijke, op houtskool gebakken pizza en kan de oven ook gebruiken als BBQ en rookoven met het bijgeleverde rooster. Zo kan iedereen een heerlijke pizza maken en vis en vlees lekker doorgaren.

De hoge temperatuur en de poreuse pizzasteen is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza’s, die je in ongeveer 10 minuten bakt.

De instructies zijn makkelijk te volgen met foto’s, recepten en tips. Deze keramische pizza oven heeft alle karakteristieken van een conventionele pizza oven maar dan betaalbaar. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 330 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuse pizzasteen is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza’s, die je in ongeveer 10 minuten bakt.

Keramische en verplaatsbare pizzaoven van African Flame. Ook geschikt voor de BBQ en als rookoven #africanflame #pizza #tuin

Door de hoge temperatuur in de oven krijg je een heerlijke knapperige bodem en de ingredienten blijven sappig. 

Het onderstel van de oven is gemaakt van roestvrijstaal waardoor de oven makkelijk draagbaar is.

Keramische en verplaatsbare pizzaoven van African Flame. Ook geschikt voor de BBQ en als rookoven #africanflame #pizza #tuin

Laat de zwoele zomeravonden maar komen!

Verkrijgbaar in In beige, rood en zwart. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Art of Fire

A warm Welcome!

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen