pinterest
Een inbouwhaard: warmte en sfeer achter glas

Een inbouwhaard: warmte en sfeer achter glas

Inbouwhaarden hebben een stijlvolle en moderne uitstraling en kunnen prachtig worden geïntegreerd in het interieur. Omdat de haarden er in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes zijn, past een inbouwhaard gemakkelijk in een bestaande open haard of in een nis. En het grootste voordeel: de houthaarden achter glas zijn zeer efficiënt in het verwarmen van de ruimte. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden van een inbouwhaard

FotoEen inbouwhaard: warmte en sfeer achter glas

Stûv-in 6

Een inbouwhaard wordt geïntegreerd in een wand, nis of kan worden geplaatst in de oude openhaard. Het toestel kan worden aangesloten op een bestaande schoorsteen of op een afvoerpijp, wat de installatie gemakkelijker maakt. Je kiest niet alleen de afmetingen van de haard, maar ook een afwerking. Met bijvoorbeeld een dun of breed kader, metselwerk, steen of meubel op maat zorg je ervoor dat jouw nieuwe haard helemaal past bij de stijl van het interieur.

Stûv 6-in 

De Stûv 6-in haarden zijn ontworpen om een maximaal rendement te halen wanneer de glazen deur gesloten is. Je houdt dan zicht op het sfeervolle houtvuur en kan optimaal genieten van de warmte in de ruimte. Deze inbouwhaarden zijn beschikbaar in 7 formaten en zijn ecologisch en zuinig. Ben je liefhebber van een authentiek houtvuur, dan zijn deze haarden een echte aanrader. Ze vallen op door breed zicht op het vuur en passen gemakkelijk in bestaande open haarden, zelfs in een nis met beperkte diepte.

FotoEen inbouwhaard: warmte en sfeer achter glas

Wil je jouw oude inbouwhaard vervangen of je openhaard weer volop inzetten om het huis te verwarmen? De compacte Stûv 6 haarden kunnen geplaatst worden in elke schouw en zijn een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Door het hoge rendement - je verbruikt 2 keer minder hout dan met een oude haard - en de uiterst beperkte uitstoot van fijne deeltjes, is de Stûv 6 een haard van de toekomst en voldoet aan alle Ecodesign normen

Daarbij is het natuurlijk altijd belangrijk dat je goed stookt. Op BeterStoken.nl vind je tips om de haard veilig en verantwoord aan te steken en te stoken. Volg de vier pijlers om kwalitatief te stoken. Dat wil zeggen stoken met een optimaal rendement en een minimum aan emissies.

FotoEen inbouwhaard: warmte en sfeer achter glas

Bekijk hier meer voorbeelden van de haarden van Stûv en lees over de mogelijkheden. Neem contact op met een verkooppunt in de buurt, de haarden specialist kan je goed adviseren!

Lees ook: Stûv houthaarden met gekleurde kaders

Stûv

De Essentie van het vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen